Bygg dig grundstark

Kort om Bygg dig grundstark

4 veckor där du förbereder leder, ligament och muskler inför den kommande gristräningen. Motstå varje impuls av att addera övningar, sets eller reps. Våga lita på processen och din resa mot målet.

Innehåll

Vecka 1

Text lesson

Varmt välkommen till träningsprogrammets första träningspass! Hoppas att du är taggad och redo att bygga volym på dina armar. Kom ihåg att fokusera på ett snyggt utförande, hela rörelsebanan och att bibehålla tempot.

Text lesson

Välkommen till veckans andra träningspass. Fortsätt att hålla fokus på utförandet i varje övning. Kom ihåg att kvalité spöar kvantitet alla dagar i veckan!

Text lesson

Välkommen till veckans tredje träningspass. Du känner igen övningarna från veckans första pass. Se om du kan göra varje reps lite snyggare och lite bättre än förra gången.

Vecka 2

Text lesson

Välkommen till vecka 2 Vi ökar repsen något. Klarar du av att ligga kvar på samma vikt som förra veckan?

Text lesson

Välkommen till veckans andra träningspass Vi ökar repsen något. Klarar du av att ligga kvar på samma vikt som förra veckan?

Text lesson

Välkommen till veckans tredje träningspass Klarar du av att bibehålla vikten från veckans första träningspass? Kanske kan du även utföra alla övningar med ännu snyggare teknik?

Vecka 3

Text lesson

Välkommen till veckans första träningspass 💪 Vi ökar träningsvolymen och siktar nu på 3-4 set. Om tekniken tillåter så kan ett tips kan vara att öka något i vikt i varje set

Text lesson

Välkommen till veckans andra träningspass 💪 Vi siktar på 3-4 set idag också. Om tekniken tillåter så kan ett tips kan vara att öka något i vikt i varje set

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>