Hållbara träningsvanor för en aktiv livsstil

Hej kära vänner!

Idag ska vi snacka om träning – ja, den där grejen som kan kännas som både kärlek och hat ibland, men som vi vet är bra för oss.

För mig är träning som en bästa kompis som alltid piggar upp mig, även om det krävs lite övertalning ibland!

Ni vet, mitt mål är att hjälpa er hitta den där träningsglädjen som får er att tänka:

"Fan, det här är ju faktiskt riktigt kul!" Och förhoppningsvis, kommer ni att få med er träningen som en naturlig del av vardagen – utan att det känns som ett träningspass är lika motigt som att byta däck på bilen en kall vinterdag!

Hitta din träningsglädje!

Det första vi ska göra är att hitta vår grej! Träning behöver inte vara en tråkig plikt. Prova olika saker tills ni hittar något som får er att känna er som superhjältar. Och glöm inte, det är okej att byta träningsform som vi byter favoritglasssmak – när livet förändras så gör våra träningspreferenser det också!

Våga sätta mål!

Nästa grej vi ska göra är att sätta upp små mål och fira varje framsteg – oavsett om det är att ta 5 extra armhävningar eller att inte snubbla på löpbandet. Livet är en jäkla resa och vi kommer inte alltid vara på toppform, men det är okej. För varje steg framåt är vi närmare att bli hälsosamma och känna oss starka.

Våga vila

Självklart är träning inte bara svett och tänja gränser, det är även kärlek och omtanke om oss själva. Så se till att ge kroppen tid att återhämta sig. Sov som en björn i ide, eller åtminstone någorlunda ordentligt, och låt musklerna få sin välförtjänta vila. Det är ju faktiskt när vi vilar som vi blir starkare!

Viste du förresten att en av våra sex träningsprinciper bygger på just detta. För att kroppen ska kunna utvecklas över tid så måste vi planera in perioder av vila. Ett superduperbra sätt att börja med din sömn. 

Så, låt oss ge gymgolvet en high five, gärna när du utför en burpees, och ge oss själva en klapp på axeln för att vi ens försöker.

Mer om sömn & återhämtning

Oavsett om ni är nybörjare eller träningsproffs, så är ni här för att göra en förändring och det är fan så häftigt!

Tillsammans ska vi fixa hållbara träningsvanor och göra träningen till något vi älskar – eller åtminstone inte hatar fullt lika mycket.

Och kom ihåg, vi gör detta för oss själva, för att känna oss glada, friska och redo att möta livets alla äventyr!

Puss och kram, Stefan

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kontakta mig...
0 of 350
>