Jag hjälper dig att

Att gå ned i vikt

Med mångårig erfarenhet från träningsbranschen och att coacha individer mot sina mål kan jag hjälpa dig att må bättre, få mer energi och nå din dröm.

Hej på´rej!

Läs på bloggen

Läs mer om min syn på träning och hur jag kan hjälpa dig.

Följ mig på Instagram

Följ med in i min träningsvärld och låt oss bli vänner.

Boka mig som Personlig Tränare

Dags att ta nästa steg i din träningsutveckling? 

Om Stefan

Stefan är en person som brinner för att hjälpa andra människor att nå sina mål och samtidigt kunna njuta av resan dit. Med en gedigen träningsbakgrund, kockutbildning och en uppsjö av vidareutbildningar inom både träning och kost kommer han att guida dig på en njutbar stig mot ditt mål. 

Redan 2004 gick Stefan sin första träningsutbildning och sedan dess har han hela tiden strävat efter att lära sig mer, allt för att bättre kunna möta sina medmänniskors behov och utmaningar. 

Stefan trivs som bäst när du som klient har extra utmanande förutsättningar, exempelvis långvariga skadeproblem, utmanande förhållningssätt till träning och mat eller bara jäkligt mycket träningstvek. 

Det är ett kreativt och stimulerande jobb att tillsammans lista ut vad just du behöver för att nå ditt mål. 

Erfarenhet och utbildningar

Utbildad kock

Kärleken för riktiga råvaror och smakkombinationer är något som fortfarande består. Riktig mat ska inte bara vara god för stunden. Den ska ge dig rätt energi så att du orkar med hela dagen. 

Personlig Tränare

Oavsett om du känner dig ny inom träning, lite ringrostig eller en gammal gymräv kan Stefan hjälpa dig med resan till ditt mål. Stefan har utvecklat en mycket god blick för detaljer och fingertoppskänsla i val av övningar.

Certifierad Nutrutionscoach

Stefan har genomgått en gedigen kost- och nutritionsutbildning från Precision Nutrution.

Massageterapeut

Stefan är certifierad av Branschrådet Svensk Massage och gick sin yrkesutbilding via Bergqvist Massage och Friskvård

Utbildare

Stefan utbildar regelbundet nya gymtränare inom Friskis&Svettis och anlitas frekvent som inspiratör i både Sverige och Norge.

Lässugen?

Sagt om Stefan

Oavsett vem du är - rekommenderar jag att träffa Stefan för att hålla kroppen hel och stark. Han har verkligen stor kompetens.

Victoria PT Klient

Stort tack igen för en fantastiskt inspirerande och även smärtsam upplevelse 😉
Det var spot on gällande innehåll och du Stefan är helt grym. Kunnig, tydlig och lyckas se och involvera de olika personer och förutsättningar som finns i gruppen.
Ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att ses 😃

Tommy Kursdeltagare

Stort tack Stefan, har testat mycket genom åren och har själv tidigare tränat och coachat/ tränat många atleter på hyggligt hög nivå.

Din ”Upplevelse” du bjöd på idag är något av det bästa jag upplevt sista 30 åren i träningsform…

Stort tack 🙏

Thomas Gymmare

>