LOCKA FRAM OCH UPPTÄCK DIN INRE POTENTIAL

Motivationen får dig att börja, vanorna får dig att fortsätta.
Först formar vi vanor, sedan formar vanorna oss.

personlig coachning

mitt mål är att du ska nå dina mål

Kanske har du redan provat allt? Du har kämpat på egen hand men får inte de resultat som du förtjänar.

Som din tränare och coach kommer jag att guida dig och försöka hitta lösningar på dina utmaningar. Tillsammans skapar vi ett upplägg som som tar dig till ditt mål, ett upplägg för just dina förutsättningar och ditt nuläge. 

Oavsett om du tränar för för att uppleva livet till fullo eller om du vill prestera på tävlingsgolvet så förtjänar du ett upplägg som tar hänsyn till dina unika behov, så att du kan njuta längst resan till dina mål.

Låt mig få guida dig att locka fram din inre potential.

personlig träning online

PT Online passar dig som vill träna på egen hand i en träningsmiljö som du själv väljer. Du får all din träning i appen där du enkelt kan följa din utveckling och ha direktkontakt med coachen.  

Ditt program är "levande" och justeras utifrån din målsättning, önskemål och i takt med att du utvecklas.

träning

Inom Personlig Träning utformas ett unikt program för dig utifrån din målsättning och dina förutsättningar.

Det är ett hantverk som bygger på mångårig erfarenhet, utbildningar och evidens. 

 

kost

Många som hör av sig vill ha hjälp med att hitta bättre matvanor och justera kroppssammansättningen. Hos Coach Bjork vill vi skapa ett avslappnat förhållningssätt till kost. Mat ska vara gott och fritt från skam. Vi tror på att hitta den minsta faktorn som gör största skillnaden

variation

Upplägget justeras kontinuerligt, allt för att det ska passa din nuvarande situation. 

Du får hjälp med allt från rörlighet & stabilitet till feedback på övningsutförande och formtoppning inför motionslopp eller tävling. 

min drivkraft

att coacha

Så länge jag kan minnas har jag drivits av att hjälpa och guida andra människor. I ung ålder tog jag gärna rollen som lyssnare. Jag övade på att sätta mig in i andras perspektiv, vilka utmaningar de hade, om och hur jag kunde hjälpa dem. 

Det finns en tydlig röd tråd i mitt vuxna liv. En stark glöd att guida medmänniskor framåt, mot sitt mål. Att tillsammans försöka hitta lösningar på problem och utmaningar.


Jag älskar verkligen träning och framförallt vad en hälsosam livsstil kan göra med kroppen. Visst kan träningen hjälpa dig att minska midjemåttet men det riktigt coola är vad det gör med ditt inre. Hur dina problem tenderar att minska i omfattning, att du lättare kan hitta lösningar, att du sover bättre och faktiskt upplever mer lycka i livet.

Tre löften till dig

01

Närvaro

I träningsappen hittar du ditt upplägg och kan även chatta direkt med mig, din coach. Ställ dina frågor och funderingar kring övningar, upplägg och syfte. Ingen fråga är för liten eller för dum. 

02

Engagemang

Redan från dag 1 känner du att jag lyssnar och är engagerad i dig och dina utmaningar. 

03

personligt upplägg

För mig finns det inga färdiga upplägg. Alla människor är olika och därför måste vägen till målet se olika ut för var och en av oss. 

Redo att locka fram din inre potential? 

0 of 350
>