Joakim hade alltid varit en driven person, men efter att han fick sina tvillingar sköt hans stressnivåer i höjden. Han var ständigt på språng, jonglerade med arbete, hushållssysslor och att ta hand om sina bebisar. Hans fru gjorde sitt bästa, men hon arbetade mycket, och Joakim befann sig ofta ensam med bebisarna. Många timmar i sträck.

En dag rekommenderade en vän Joakim att ta en massage för att lindra stressen. Joakim var skeptisk till en början; han hade aldrig fått massage förut, och han var inte säker på att det skulle göra någon större skillnad. Men han var desperat efter lite lättnad, så han bestämde sig för att ge det ett försök.

Massageterapeuten var inkännande, vänlig och otroligt profisionell vilken gjorde att Joakim kände sig omedelbart tillfreds. När terapeutens händer utövade sin magi, kändes det som om hans spänning och ångest smälte bort. Han slöt ögonen och lät sig sjunka ner i bordet och njuta av känslan av terapeutens magiska behandling.

I en timme glömde Joakim bort alla sina bekymmer och ansvarsområden. Han var helt närvarande i ögonblicket och njöt av känslan av att hans muskler knådades och sträcktes. Det var som en minisemester från hans hektiska liv.

När massagen var över kände sig Joakim som en ny människa. Han var avslappnad, föryngrad och redo att möta världen igen. Han tackade terapeuten varmt och lovade att komma tillbaka snart igen.

Under de närmaste veckorna skapade Joakim förutsättningar att få massage till en vanlig del av sin egenvårdsrutin. Han fann att stunden av lugn och ro var ovärderlig, och att den hjälpte honom att bli en bättre pappa och man. Han var mer tålmodig med sina barn, mer närvarande med sin fru och mer produktiv på jobbet.

Och det bästa av allt, han hade upptäckt kraften i beröring. Han insåg att allt som krävs för att må bättre ibland är ett vänligt ord, en mjuk kram eller en varm hand på hans axel. Han började medvetet att beröra sina barn och fru oftare, och han fann att det fördjupade deras kontakt och gjorde dem alla lyckligare.

Joakim hade aldrig insett hur mycket han behövde beröring förrän han började få massage. Nu kan han inte föreställa sig sitt liv utan det. Han var tacksam för terapeuten som hade introducerat honom för detta kraftfulla verktyg, och han visste att han skulle bli en bättre människa på grund av det.

Massage hade förändrat Joakim liv och hon var evigt tacksam.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kontakta mig...
0 of 350
>