vägra fler omstarter

Du har säkert provat alla dieter och kostupplägg som finns och kommit till insikt att de inte håller i längden. Du behöver inga fler listor över vad du inte ska äta eller saker du ska undvika.

Det här är ett 12 veckors program för dig som vill börja om för sista gången.

12 veckor för 949:-/månad (start 22 september)

Vad tycker tidigare Deltagare? 

Jossan

Nybilven matnjutare

"Gav mig verktygen att förvandla mitt sätt att tänka angående mat och rörelse. Bra förklaringar som var enkelt att förstå och och ta till sig, dessutom funkade de ju verkligen. Även om det var digital coachning så kände jag mig alltid sedd!"

Klicka på videon för att ta del av Carinas erfarenheter

Anna-Karin

fd kaloriräknare

" Jag har alltid upplevt kost som något svårt och krångligt. Men inte nu längre."

Thor-Leif

nybliven gymlover

"Har alltid velat träna på gymmet men har inte vetat hur jag ska träna. Jag känner mig nu som en självklar gymmare. Jättekul träning!"

Chatrine

Äntligen viktstabil

"Jag gillade verkligen det enkla förhållningssättet kring kosten!"

Jag hjälper dig att 

skapa hälsosamma vanor

TRE löften till dig

01.

Misslyckanden är erfarenheter

Varje gång du börjat om visar på din vilja av stål och erfarenheter av vad som funkar och inte funkat. Nycklar till framgång finns inom dessa "misslyckanden". Det gäller bara att identifiera dem.

02.

Tydlig plan med avstämningar varje vecka

Du har ditt mål. Du vet vad du ska göra. Vägen är utstakad. Men om du svajar, då finns jag vid din sida. Vi hittar lösningar som lyser upp din väg framåt.

03.

Ingen jäkla kaloriräkning

Inga förbud. Ingen matskam. Istället lär du dig en välbeprövad metod som är enkel att använda till vardag som fest. 

Jakten på en hälsosam livsstil slutar den 22 september!

Anmäl dig redan nu!

Att gå ned i vikt behöver inte vara en kamp! 

Vill du veta mer? 

Hör av dig så snackar vi om dina behov och hur jag kan hjälpa dig. 

Behöver du smakprov?

Klicka på bilden för att ladda ned ditt inspirationsdokument

FAQ

Är träningen krånglig?

Du kan vara en riktig gymräv, känna dig ringrostig eller kanske rent av riktigt träningsovan. Mitt mål är att ge dig smart träning som tar hänsyn till dig och dina unika förutsättningar med övningar som utmanar dig alldeles lagom. Du kan träna på gym, i löpspåret eller i hemmets lugnare vrå. 

Innan vi drar igång så kommer du att få besvara på ett gäng frågor som hjälper mig att planera din träning framåt. Inledningsvis kan det bli lite labbande fram och tillbaka men redan efter någon vecka så brukar träningspassen ha landat riktigt bra. 

Måste jag räkna kalorier?

I grunden handlar viktupp- och/eller viktnedgång om att anpassa intaget av energi med den energiförbrukning som sker till vardags. Att räkna kalorier kan vara ett sätt att lösa sitt problem, att äta mindre när vi önskar att minska i vikt, men det kan också vara både komplicerat och svårt och kan dessutom ge upphov till en framtida ätstörning. 

Det finns en uppsjö av andra metoder att ta till för att begränsa antalet kalorier som intas, den största nyckeln för viktnedgång. Min erfarenhet är att väldigt få mår bra av, och tycker om, att räkna kalorier. I den här gruppcoachningen kommer vi istället att fokusera på vanor och hur anpassning av befintliga vanor i kombination med nya vanor kan skapa en hållbar livsstil utan skuld- och skamkänslor för mat och träning. 

Ibland är det svårt att se skogen för alla träden. Tillsammans kommer vi inte bara att se alla träd i skogen, vi kommer även kunna njuta av vår vistelse i naturen.

Behöver jag följa ett krångligt och strikt kost-schema?

Absolut inte! Ett kostschema kanske funkar för stunden men det skapar knappast möjlighet till hållbara vanor över tid. Kostscheman är ett sätt att kontrollera och begränsa vad och hur mycket du äter. Du blir som en robot som följer sin programmering. Något som du kanske kan leva med en kort stund. Men sedan vill du återgå till ditt liv. Det enda du då har lärt dig är att du måste vara som en robot för att nå ditt mål. 

Tänk om du istället kunde lära dig att äta utifrån ditt mål och samtidigt få mer energi och lust att uppleva livet. Utan skamfyllda beslut av vad du "måste" äta. Kunna njuta av god mat som dessutom är hälsosam och gör gott för din kropp.

vad behöver jag offra för att nå mitt mål?

Ett vanligt tankesätt när det kommer till livsstilsförändringar är att tänka ALLT eller INGET. Men väldigt få mål uppnås genom att se allt svart eller vitt. Det handlar snarare om att hitta en balans mellan vad jag vill och vad jag borde. Det handlar om att göra små och enkla förändringar som fungerar att bibehålla över lång tid. Det kan kännas som att du tar små steg. Men för att kunna ta oss hela vägen fram och samtidigt balansera på livets stig behöver vi ta små steg. Om vi springer snabbt med stora kliv kan en liten justering av riktning få oerhörd konsekvens eftersom vi kommer så långt innan vi hinner uppfatta att vi är vilse.

Oftast behöver vi inte sluta upp med en vana över en natt. Inget blir bättre av att vi bygger förändring på skuld och skam, som ordet offra ofta innebär. Det är istället bättre om vi sätter fokus på vad vi vill göra. Hur vi vill leva och vi skulle behöva för vanor för att nå dit. Vi väljer ut vad vi vill och kan göra. Vi bryter ned målet i mindre delar och övar på nya vanor, en i taget. Vill vi skapa en förändring så måste resan till målet vara njutbar. För mycket kamp kommer att sätta krokben för oss. 

hur mycket kan jag gå ned i vikt?

Vi kan inte påverka att vågen visar -10kg vid ett specifikt datum. Det är så otroligt många faktorer som spelar in vid viktnedgång. Allt från sömn och stress till biologiska skillnader, den miljö vi lever i och om vi lider av någon sjukdom.
Om vi fokuserar för mycket på en viss vikt är det en stor risk att vi helt tappar bort oss i resan och att vi ger upp innan vi hinner se några resultat. Ett viktmål kan till viss del vara positivt men då MÅSTE det brytas ned i mindre steg som du kan utföra varje dag. Dessa mindre steg, som jag kallar för actions, ska vara tillräckligt enkla att så att de kan utföras regelbundet. Förhoppningsvis varje dag. När vi sedan staplar bra beteenden på varandra händer det magiska saker. Det tar spinn och du upplever större resultat. Med mindre ansträngning. 

Om vi ser till tidigare deltagare och deras viktnedgång så ligger de på omkring 6-12 kg med ett toppresultat på straxt över 24kg. Det är inte ovanligt att midjemåttet minskar 5-8 cm under våra 12 veckor ihop. 

hur ofta bör jag träna för att få resultat?

Vi vet att våra kroppar mår bra av röra sig. Vi tänker bättre. Upplever mindre stress. Är gladare. Sover bättre och gör dessutom smartare val. Att vara fysisk aktiv har så otroligt många fina effekter och tillsammans med rätt typ av näring kan vi få otroliga resultat. Men. Det viktiga är inte VAD vi gör utan ATT vi gör.

Om du idag inte tränar regelbundet finns det ingen anledning att sikta på 3 pass i veckan. Vi behöver istället jobba fram en vana som du kan hålla över tid. En vana som är lagom utmanande. Att smyga in en skön 10 minuters promenad varje dag är nog mer effektivt än att tvinga sig till tråkig gymträning 3 dagar i veckan. Vilken av dessa vanor tror du är mest sannolik att hålla över tid? Att radikalt öka sin träningsmängd eller utgå ifrån sitt nuläge och bygga hållbara och samtidigt hälsosamma vanor?

Måste jag träna på gym?

När du har anmält dig till gruppcoachningen så kommer du att berätta mer om vem du är, vad du har för erfarenheter och kring din målsättning. Om du vill så planerar jag din träning så att den hjälper dig mot målet. Det spelar ingen roll om du vill träna hemma, på gymmet eller i utomhus. Tillsammans skapar vi ett upplägg som känns helt rätt för dig. Oavsett vilken nivå du har just nu. 

Okay, det låter toppen. Men jag skulle vilja ha svar på några andra frågor. 

Kul att det känns bra! Vi kan höras över telefon eller mail, du bestämmer. Fyll i dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig inom kort. 

0 of 350
Hur vill du bli kontaktad?
>