Jag är en person med många års träningsvana, både inom gruppträning och i gymmet, och har hygglig koll på kroppen. Jag bokade en PT-träff med Stefan för att jag ville unna mig att få lite pepp, glöd och ny riktning i min träning. 

I ett och ett halvt år har mitt liv varit som en berg och dalbana. Började med att jag fick Covid-19, andnöd, sömnsvårigheter, ångest, depression och sjuk hjärntrötthet. Träningen har startat om, och startat om, och startat om igen...

Vi sätter oss ned i ett avskilt rum för att gå igenom mina önskningar och behov. Jag har svårt att precisera vad jag vill ha ut av PT-träffen. Tror aldrig att jag har känt mig så vag/oklar eller diffus någon gång tidigare.

Stefan ber mig berätta mer. Han antecknar mellan varven, frågar och klurar. Jag nämner också några svagheter som impingement(inklämning) i axeln och en meniskskada i knät. Vi gick ut i gymmet och jag utförde några enkla rörelsetester, för att Stefan skulle kunna skapa en bättre bild över vilka övningar och metoder som jag och min kropp behövde. 

Kände snabbt resultat

Redan direkt efter PT-timmen blev jag hög av endorfiner, jag kände att övningarna träffade så rätt! Ännu gladare då jag märkbart känner de första resultaten så snabbt. Redan efter 2 veckors träning med programmet varannan dag har en tidigare smärta i ena axeln försvunnit.

Hurra! 

Övningarna som jag fick påverkar utmanar och stärker mina stabiliserande muskler och dessutom påverkar de all annan träning i positivt bemärkelse.
Jag har fått ännu bättre kontroll och balans i kroppen. Jag har återigen påmints om att "ge inte upp". När man som jag har startat om så många gånger så sätter det sig lätt i huvudet. Men. Det är så värt att kämpa. Belöningen kommer.

Tänker att om jag redan gjort så stora framsteg, vad händer då inte på sikt? Det är en häftig känsla. Wow!! 😁 

Alltså; Stefan är inte vilken PT som helst! 

Han har en enorm förmåga att "lyssna" och "förstå sig på". Är uppfinningsrik och gav mig ett fantastiskt program skräddarsytt för mig av det vaga, lilla stoff han fick av mig. 😉 Det är coolt!

Oavsett vem du är - rekommenderar jag att träffa Stefan Björk för att hålla kroppen hel och stark. Han har verkligen kompetens. Så mån om de han träffar!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kontakta mig...
0 of 350
>