__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

mjukgörande & grundläggande

Locka fram din inre styrka med

Back to Basics

Ett träningsprogram med fokus på rörlighet- och stabilitetsträning där kondition och styrka kommer på köpet

Två olika upplägg - men det finns likheter

träna upp din kroppskontroll och hitta livsenergin

3 välplanerade pass i veckan

Programmet sträcker sig över 13 veckor, uppdelat i 3 block. Blocken har en tydlig progression och ger dig förutsättningar att bemästra övningarna. 

Smart träning

Back To Basics är ett modernt träningspass som utgår ifrån hur kroppen är skapt att röra sig. Med mjuka och kraftfulla rörelser utmanar vi våra ytterlägen och ger stela muskler en chans att återfå sin elasticitet. 

Din egna coach, direkt i mobilen

Alla träningspass presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du även kan chatta med din tränare och följa din utveckling.  

Back To Basics - Nivå 1
Bjud in rörlighet i den stela kroppen

30-35 min per träningspass

Tre pass i veckan

Anpassade övningar för den lite träningsovana motionären. Du känner dig stel och kanske orörlig, som om din kropp inte längre vill sammarbeta med dig själv. 

Passar dig:
- Som vill komma igång eller uppskattar mjuka övningar
Träna upp rörligheten från grunden
- Vill träna i ett något lugnare tempo
- Utan redskap, en träningsmatta kan vara skönt att ha
- Du blir varm, kanske lite småsvettig och behagligt trött

Back To Basics - Nivå 2
Locka fram din inre styrka

Tre pass i veckan

Vi övar upp rörlighet i kroppen alla leder, från den lilla tåleden till våra kraftfulla höfter. I mjuka men kraftfulla sekvenser förlänger du kroppens muskler och bygger upp en stabil styrka i ytterlägen. 

Passar dig:
- Som är träningsvan
- Vill öka din kroppsuppfattning och prestation i idrott eller motionsform
- 45-50 minuters träningspass
- Utan redskap, en träningsmatta kan vara skönt att ha
- Öva upp och bli trygg i varianter av handstående
- Bygg en stark och stabil grund

Redan efter första passet hade jag fastnat. Det här var något jag har haft intresse av att prova i flera år men det har aldrig blivit av. Äntligen! Programmet utmanar verkligen rörlighet och styrka samtidigt. Den statiska styrkan sätts även på prov så även bålpartiet. Innehåller precis allt jag vill ha och får det i en och samma produkt. Jag som är yogaledare insåg att hur orörlig jag är i handleder och höfter samt, hur svag jag är i fötterna. Det här programmet kommer verkligen att göra nytta. Jag gillar även att passet tar mellan 30-40 minuter att köra och man kan göra det överallt.

Jarno P , Back to basics Nivå 2

Det nya träningspasset är utmanande på ett roligt sätt. 25 minuters träning som hjälper min kropp att bli stark. Bra och enkla, fast samtidigt utmanande rörelser som hjälper min kropp att orka med min vardag.

Inger , Back to basics Nivå 1

Fascinerad över vilken skillnad de här övningarna gör. Någonstans kändes det lite som att börjar träna på nytt. Jag märkte en utveckling i träningen som jag sällan gör numera. Det fanns stunder jag skrattade högt för mig själv åt min osmidighet och stunder när jag faktiskt kände mig smidig. Tänker att stunderna av smidighetskänsla kan bli många fler med lite mer träning.

Tua , Back to basics Nivå 2

I grunden finns en relativt god rörlighet, men självklart vill man utmanas och utvecklas. När jag fick chansen att få testa Back to basics så va de med skräckblandad förtjusning. Mycket core/bål fick komma till nytta men även koordination, flöde. Alla behöver hålla i gång sin rörlighet. Det är en färskvara. Tycker det var kul, utmanade och svettigt

Stina , Back to basics Nivå 2

Över 15 års erfarenhet av träningsbranchen

Back to Basic är mitt uttryck för smart och hållbar träning. Ett program som sätter fokus på två av de viktigaste träningsförmågorna vi har. Stabilitet och rörlighet. 

Kondition och styrketräningen kommer som på köpet i detta program

Stefan Björk

Personlig Tränare

Blogposter

Hemmaträningens fallgropar


HemmaträningAtt träna hemma kan på förhand kännas som den optimala lösningen. Men många gånger kan det faktiskt göra det svårare för oss att få till träningen. Det är precis som om alla "måsten" hopar sig precis när jag ska träna. Läs vidare för att få tips på hur du kan komma

Read More
Hemmaträningens fallgropar

Friskis


Från och med idag kan du boka in mig som Personlig Tränare hos Friskis&Svettis Eskilstuna. Det känns så jäkla kul att vara tillbaka på Friskis och samtidigt få möjligheten att driva och utveckla Coach Bjork AB. En kombination som jag knappt vågat tro på.Coach Bjork har fokuserat på att erbjuda

Read More
Friskis

Redo att frigöra din kropp?

Tveka inte. Jag finns med dig på din resa och guidar dig genom övningar och utmaningar.