Jag kan hjälpa dig att 

skapa hälsosamma vanor

Häng med på en gruppcoaching som cementerar hälsosamma och hållbara kost- och träningsvanor för hela livet. 

Nästa omgång startar om
  1  8  8
Dagar
:
 
  2  3
Timmar
:
 
  1  1
Minuter
:
 
  4  8
Sekunder

You missed out!

Customers served! 14 platser kvar

att gå ned i vikt behöver inte vara en kamp!
Jag kan hjälpa dig att hitta ett säkert och hållbart sätt att nå din drömvikt.

Vad tycker tidigare deltagare?

motivationen är inget som bara uppstår

motivation skapas av att
du tar action

12 veckor för 949:- i månaden

Skapa hållbara kost- och träningvanor som lockar fram ditt bästa jag. 

OM
Coach Björk

I hela mitt unga liv blev jag konstant påmind över min övervikt. Som barn älskade jag att röra på mig. Jag idrottade, lekte mycket utomhus och älskade att spela fotboll med mina kompisar. Skolkamrater påminde mig ofta om mina överflödiga kilon och min förkärlek till sockersötad läsk, bakverk och skräpmat gjorde knappast saken bättre.

När jag var runt 23 år så fick jag nog. Med familjens stöd, framförallt min mamma, så tog jag tag i kosten. Jag försökte vara fysisk aktiv varje dag och styrketränade 4 dagar i veckan. Som mest vägde jag 122 kilo men värst var nog känslan av att vara både svag och klen.

Idag, 20 år senare, så har jag helt andra vanor. Min kockutbilding och en uppsjö av tränings-, coachning- och kostutbildningar har hjälpt mig att hitta ett sätt som funkar för mig. 

Visst. Jag har fortfarande lätt att gå upp i vikt och behöver passa mig för att överäta bakverk och godis. Men. Jag har lärt mig vad jag behöver för att må bra och genom små och enkla justeringar hittar jag snabbt tillbaka till min må-bra-vikt. 

Att gå ned i vikt behöver inte innebära uppoffringar eller smaklös mat. Med en bra plan så kan jag fortfarande njuta av pizza, hamburgare och lördagsgodis. 

Coachningen kan medföra följande risker...


mer ork över till familjen

bättre sömnkvalitet

kläder som blir större

ökad uthållighet i vardagen

VAD HÄNDER NÄR JAG ANMÄLT MIG?

Steg 1 - Välkomstmail

Ditt välkomstmail innehåller bland annat information om:

 • Datum för alla videomöten
 • Hur träningsappen funkar
 • Hur, var & när du får tag på din coach

Steg 2 - Skapa Baseline

Du kommer att få berätta mer om dig själv, dina erfarenheter och din riktning. 

 • Ditt nuläge, målsättning & behov
 • Vad har funkat & Vad har inte funkat förut?
 • HUR du ska nå ditt mål

Steg 3 - Kick Off den 22 september

Ett videomöte som skapar en positiv grund att stå på under hela din förändringsresa.

 • Sätter ribban och lyser upp vägen framåt
 • Skapar förutsättningar för gemenskap & lärande 
 • Fyller din kropp med inspiration

Steg 4 - Feedback & Check Ins

Under hela coachningen får du varje vecka

 • Uppföljning & feedback
 • Nya vanor att öva på
 • Hjälp och stöd

Jakten på en hållbar hälsa börjar den 22 september

vad säger andra om Coach Bjork?

Stort tack igen för en fantastiskt inspirerande och även smärtsam upplevelse 😉
Det var spot on gällande innehåll och du Stefan är helt grym. Kunnig, tydlig och lyckas se och involvera de olika personer och förutsättningar som finns i gruppen.
Ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att ses 😃

Tommy Rosmark Träningsälskare

Stefan är inte vilken PT som helst! Han har en enorm förmåga att "lyssna" och "förstå sig på".

Victoria Andersson PT Klient

Jag har stort förtroende för dig och dina kunskaper. Du har nytänk och intresserad av att testa och utveckla nya saker 💪

Jarno PT Online

FAQ

Är träningen krånglig?

Du kan vara en riktig gymräv, känna dig ringrostig eller kanske rent av riktigt träningsovan. Mitt mål är att ge dig smart träning som tar hänsyn till dig och dina unika förutsättningar med övningar som utmanar dig alldeles lagom. Du kan träna på gym, i löpspåret eller i hemmets lugnare vrå. 

Innan vi drar igång så kommer du att få besvara på ett gäng frågor som hjälper mig att planera din träning framåt. Inledningsvis kan det bli lite labbande fram och tillbaka men redan efter någon vecka så brukar träningspassen ha landat riktigt bra. 

Måste jag räkna kalorier?

I grunden handlar viktupp- och/eller viktnedgång om att anpassa intaget av energi med den energiförbrukning som sker till vardags. Att räkna kalorier kan vara ett sätt att lösa sitt problem, att äta mindre när vi önskar att minska i vikt, men det kan också vara både komplicerat och svårt och kan dessutom ge upphov till en framtida ätstörning. 

Det finns en uppsjö av andra metoder att ta till för att begränsa antalet kalorier som intas, den största nyckeln för viktnedgång. Min erfarenhet är att väldigt få mår bra av, och tycker om, att räkna kalorier. I den här gruppcoachningen kommer vi istället att fokusera på vanor och hur anpassning av befintliga vanor i kombination med nya vanor kan skapa en hållbar livsstil utan skuld- och skamkänslor för mat och träning. 

Ibland är det svårt att se skogen för alla träden. Tillsammans kommer vi inte bara att se alla träd i skogen, vi kommer även kunna njuta av vår vistelse i naturen.

Behöver jag följa ett krångligt och strikt kost-schema?

Absolut inte! Ett kostschema kanske funkar för stunden men det skapar knappast möjlighet till hållbara vanor över tid. Kostscheman är ett sätt att kontrollera och begränsa vad och hur mycket du äter. Du blir som en robot som följer sin programmering. Något som du kanske kan leva med en kort stund. Men sedan vill du återgå till ditt liv. Det enda du då har lärt dig är att du måste vara som en robot för att nå ditt mål. 

Tänk om du istället kunde lära dig att äta utifrån ditt mål och samtidigt få mer energi och lust att uppleva livet. Utan skamfyllda beslut av vad du "måste" äta. Kunna njuta av god mat som dessutom är hälsosam och gör gott för din kropp.

vad behöver jag offra för att nå mitt mål?

Ett vanligt tankesätt när det kommer till livsstilsförändringar är att tänka ALLT eller INGET. Men väldigt få mål uppnås genom att se allt svart eller vitt. Det handlar snarare om att hitta en balans mellan vad jag vill och vad jag borde. Det handlar om att göra små och enkla förändringar som fungerar att bibehålla över lång tid. Det kan kännas som att du tar små steg. Men för att kunna ta oss hela vägen fram och samtidigt balansera på livets stig behöver vi ta små steg. Om vi springer snabbt med stora kliv kan en liten justering av riktning få oerhörd konsekvens eftersom vi kommer så långt innan vi hinner uppfatta att vi är vilse.

Oftast behöver vi inte sluta upp med en vana över en natt. Inget blir bättre av att vi bygger förändring på skuld och skam, som ordet offra ofta innebär. Det är istället bättre om vi sätter fokus på vad vi vill göra. Hur vi vill leva och vi skulle behöva för vanor för att nå dit. Vi väljer ut vad vi vill och kan göra. Vi bryter ned målet i mindre delar och övar på nya vanor, en i taget. Vill vi skapa en förändring så måste resan till målet vara njutbar. För mycket kamp kommer att sätta krokben för oss. 

hur mycket kan jag gå ned i vikt?

Vi kan inte påverka att vågen visar -10kg vid ett specifikt datum. Det är så otroligt många faktorer som spelar in vid viktnedgång. Allt från sömn och stress till biologiska skillnader, den miljö vi lever i och om vi lider av någon sjukdom.
Om vi fokuserar för mycket på en viss vikt är det en stor risk att vi helt tappar bort oss i resan och att vi ger upp innan vi hinner se några resultat. Ett viktmål kan till viss del vara positivt men då MÅSTE det brytas ned i mindre steg som du kan utföra varje dag. Dessa mindre steg, som jag kallar för actions, ska vara tillräckligt enkla att så att de kan utföras regelbundet. Förhoppningsvis varje dag. När vi sedan staplar bra beteenden på varandra händer det magiska saker. Det tar spinn och du upplever större resultat. Med mindre ansträngning. 


hur ofta bör jag träna för att få resultat?

Vi vet att våra kroppar mår bra av röra sig. Vi tänker bättre. Upplever mindre stress. Är gladare. Sover bättre och gör dessutom smartare val. Att vara fysisk aktiv har så otroligt många fina effekter och tillsammans med rätt typ av näring kan vi få otroliga resultat. Men. Det viktiga är inte VAD vi gör utan ATT vi gör.

Om du idag inte tränar regelbundet finns det ingen anledning att sikta på 3 pass i veckan. Vi behöver istället jobba fram en vana som du kan hålla över tid. En vana som är lagom utmanande. Att smyga in en skön 10 minuters promenad varje dag är nog mer effektivt än att tvinga sig till tråkig gymträning 3 dagar i veckan. Vilken av dessa vanor tror du är mest sannolik att hålla över tid? Att radikalt öka sin träningsmängd eller utgå ifrån sitt nuläge och bygga hållbara och samtidigt hälsosamma vanor?

Måste jag träna på gym?

När du har anmält dig till gruppcoachningen så kommer du att berätta mer om vem du är, vad du har för erfarenheter och kring din målsättning. Om du vill så planerar jag din träning så att den hjälper dig mot målet. Det spelar ingen roll om du vill träna hemma, på gymmet eller i utomhus. Tillsammans skapar vi ett upplägg som känns helt rätt för dig. Oavsett vilken nivå du har just nu. 

Okay, det låter toppen. Men jag skulle vilja ha svar på några andra frågor. 

Kul att det känns bra! Vi kan höras över telefon eller mail, du bestämmer. Fyll i dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig inom kort. 

0 of 350
Hur vill du bli kontaktad?

SMÅ DETALJER

Först formar du vanorna, sedan formar vanorna dig. 

>