Att investera i sig själv är alltid lönsamt 

Haka på en upplyftande Workshop

Att lära sig nya saker eller förädla redan befintliga kunskaper är som ett lyckopiller för kropp och knopp

Vad kan du förvänta dig?

Träna, Träna & Träna

Under workshopen blandar jag teori med praktik. Jag är helt övertygad om att kroppen lär sig bäst när teori vävs samman med praktik. 

Ta gärna med dig anteckningsmaterial om du lär dig bäst genom att anteckna. 

svar på dina frågor

Mitt löfte till dig är att jag är 100% närvarande och om du vill så kommer jag att ge dig personlig feedback och nycklar hur just du ska ta din träning till nästa nivå.

vi ska ha så jäkla kul

Träning bör vara roligt. Det betyder inte att du måste skratta dig igenom ett träningspass. När du utför eller ser tillbaka på träningen bör du få ett leende, ett inre leende är precis lika bra som ett yttre, och se fram emot nästa träningspass. 

Workshop #1
Ryck / Snatch

2 december 10.30-12.00

Är du nyfiken på att lära dig grunderna i lyftet Ryck/Snatch? Nu har du chansen att få grotta ner dig i detta vackra och funktionella lyft under 1,5-2 timmar.

Under workshopen kommer vi att gå igenom och nöta de tekniska grunderna i lyftet för att du ska känna dig mer bekväm i övningen och få nycklar till din fortsatta ryck-träning.

Workshop #3
Pull-Up

16 december 10.30-12.00

Kämpar du med att göra din första strikta pullup eller är lite nyfiken på att påbörja resan till detta mål. Under denna workshop går vi igenom övningar i syfte att bli starkare i de muskelgrupper som används vid pullups samt hur man kan lägga upp sin träning för att nå målet en strikt pullups.

Vi kommer också att gå igenom grunderna i kipprörelsen, det vill säga när man använder sig av en höftrörelse för att göra en övning snabbare t.ex. kippade pullups, kippade toes to bar.

Workshop #2

Stöt / Clean & Jerk
9 december 10.30-12.00

Kanske har du deltagit på ett pass där någon variant av stöt funnits med men känt att du inte riktigt har fått till det eller känner att du har mer kapacitet bara tekniken satt lite bättre. Det är då du behöver få till din stöt. Nu har du chansen att få grotta ner dig i detta vackra och funktionella lyft under 90 minuter.

Under workshopen kommer vi att gå igenom och nöta de tekniska grunderna i lyftet för att du ska känna dig mer bekväm i övningen och få nycklar till din fortsatta stöt-träning.

Anmälan

Befintlig medlem hos Frisksi&Svettis Eskilstuna

Du bokar dig på workshopen som ett vanligt pass i appen/hemsidan. Samma bokningsregler som vanliga pass. Sen betalar du 100:- i receptionen innan workshopen.

Är du inte medlem?

Dra iväg ett mail till mig så ordnar jag så att du kommer med. 

Namn*
Email*
0 of 350

Pris: 100 :-

Antal platser: 12

Om, Stefan

Träning har vart en stor del av mitt liv. Redan 2004 tog jag en heltidsanställning som gymansvarig och har sedan dess gått en mängd olika träningsutbildningar, plöjt litteratur och förfinat mitt ledarskap och min pedagogik. 

Jag har en bra blick för teknik och god förmåga att analysera vad som behöver korrigeras. Just dessa tre övningar älskar jag att utföra själv och har lång erfarenhet av att lära ut. Såväl till oerfarna som rutinerade.

>