• Home
  • |
  • Träningsprogram

Skapa en hållbar TRÄNINGSRUTIN

Rolig, effektiv och Utmanande Träning Som Du längtar efter


"Övningsfilmerna i appen gör det enkelt att förstå

hur jag ska utföra övningen "

Inger, 65 år ung

Förenkla träningsrutinen

Deltagare i programmen berättar ofta att den avgörande faktorn till att de får till träning över tid är hur appen är uppbyggd. När ett pass är genomfört markeras det som grönt, ett missat pass blir det rödmarkerat. 

Det kan låta enkelt, rent av banalt.

Men jakten på gröna träningspass bidrar till att de tar sig ur känslan av att välja bort träningen idag, vilket ofta leder till en negativ spiral. Ett missat träningsass blir ofta två och snabbt har det blivit 3 veckor utan träning. Givetvis kan det vara smart att skippa träningen om du känner dig sjuk.

Men handen på hjärtat, vist har du också känt att soffan vart lite extra inbjudande och att du lika gärna kan träna imorgon.

Att visa för sig själv att du är en person som väljer att träna regelbundet, även om du inte känner 100% inspiration varje dag, kan göra underverk med självkänslan. Du kommer att slipa ned tröskeln till träning för var dag du faktiskt väljer att träna. Varje gång du trotsar "jag ska bara" och istället väljer att tränar minskar lockelsen till soffan.

Genom att investera i ett träningsprogram gör du det enklare för dig själv. Du tar första steget mot att slipa ned dina trösklar. Ett första steg att äntligen lyckas med att få till träning. Att bli den som väljer träning. Att kanske rent av den som älska att träna.

All din träning i träningappen

Noga utvalda övningar

Alla program innehåller allt från uppvärmning, träning och rörlighetsträning. Med jämna mellanrum justeras träningen, allt för att du ska få en fortsatt positiv träningsutveckling. 

Användarvänlig träningsapp

I träningsappen ser du all din träning. Använd gärna appen som en träningsdagbok, då kan du enkelt följa dina framsteg. Dessutom finns det en chattfunktion som går direkt till mig, din coach.

ringrostig till träningsvan

Oavsett om du känner dig som en nybörjare, lite ringrostig eller träningsvan kan du hitta träning som passar dig. Välj bland olika inriktningar och längd på passen. 

Kundhistorier

profile-pic

Inger , Back to basics Nivå 1

25 minuters träning som hjälper min kropp att bli stark. Bra och enkla, fast samtidigt utmanande rörelser som hjälper min kropp att orka med min vardag. Mycket rolig träning!

profile-pic

Tua , Back to basics Nivå 2

Fascinerad över vilken skillnad de här övningarna gör. Någonstans kändes det lite som att börjar träna på nytt. Jag märkte en utveckling i träningen som jag sällan gör numera. Det fanns stunder jag skrattade högt för mig själv åt min osmidighet och stunder när jag faktiskt kände mig smidig. Tänker att stunderna av smidighetskänsla kan bli många fler med lite mer träning.

Snabbträning eller långpass

Det finns inget måste hur långt ett träningspass ska vara. Det viktigaste är att det blir av. Välj bland upplägg som avverkas inom 30 minuter, 60 minuter eller de lite längre upp mot 90 minuter.

Kroppen som belastning?

Hantlar, skivstänger, maskiner eller kroppsvikt.

Vill du ha en kombination eller hålla dig till ett redskap?

Träna hemma, ute eller på gym.

6 eller 12

Programmens längd varierar från 6 till 12 veckor. Tillräckligt länge för att du ska få rutin och resultat av din träning. Såklart kan du köpa ett nytt program när det tar slut. Men jag tror att du har skapat nya vanor och kan få till din träning på egen hand. 

träna med kroppen som belastning

Träning för dig som vill bygga en stark kropp från grunden. Teknikenkla kroppsviktsövningar som skapar förutsättningar för en trygg och stärkande träning. 

Välj din Inriktning

Oavsett om du vill ha bättre struktur på träningen, träna för hälsa, välmående eller för att prestera på tävlingsgolvet så finns programmet för dig. 

Alla program bygger på aktuell forskning och mångårig erfarenhet av att skapa träningspass med övningar och metoder som verkligen fungerar. 

Klara - Färdiga - Träna

01

TRE - FYRA - FEM

Antal pass i veckan varierar beroende på vilket program du väljer. Att få till 3 pass i veckan är för de allra flesta en rimlig ambitionsnivå men även du vill träna oftare än så hittar upplägg med både 4 och 5 pass i veckan. 

02

TRÄNA SMARTARE

Oavsett vilket program du väljer så kommer du märka att du utvecklas och samtidigt blir mer hållbar. Du kommer att träna i naturliga rörelsemönster, som du har nytta av i vardagen.

03

Träningsapp

Alla träningspass presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du även kan chatta med mig, din Coach.  

Över 15 års erfarenhet av träningsbranchen

Men lång och bred erfarenhet av träningsbranchen har jag byggt på mig erfarenheter om vad kroppen behöver för att fungera på bästa vis. Att skapa förutsättningar för att ha en kropp som funkar i vardagen, klarar av aktiviteter och ger oss kraft att fånga dagen. 

F A Q

Tänk om träningen är för tuff för mig

Hur tuff en träning upplevs handlar framför allt om vilken intensitet du väljer att utföra träningen på. Om du känner dig lite ringrostig är min rekommendation att du tar det lite lugnt i början. Det är lätt att rusa och pusha sina gränser när man hakar på nya saker. Men försök att ändra ditt mindset och skynda långsamt. Du har säkert hört att Rom inte byggdes på en dag, samma sak gäller din drömfysik. 

Vad ska jag göra om en övning är för svår? 

Alla övningar går att anpassa så att de passar din kropp och dina förutsättningar bättre. Om du märker att någon övning inte fungerar att utföra rekommenderar jag dig att höra av dig till mig, din Coach. Tillsammans kan vi hitta alternativ som i slutändan ger dig minst lika bra resultat.

Vad gör jag om jag missat ett träningspass?

När du loggar in i appen ser du alla dina kommande träningspass och om du skulle missa ett pass kan du alltid utföra det i efterhand. Under fliken "past" hittar du de pass du redan utfört samt de pass som du ev har missat att träna. 

Måste jag ladda ned en app för att komma åt min träning?

Nejdå, inte alls. Du kommer även åt din träning i en vanlig web-läsare genom adressen app.coachbjork.com.

>