__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Tidseffektivt och inspirerande

Träningsprogram för dig som vill ha resultat

Träningsprogram

Det ska vara enkelt att träna rätt

Oavsett om du vill ha bättre struktur på träningen, träna för hälsa, välmående eller för att prestera på tävlingsgolvet så finns programmet för dig. 

Alla program bygger på aktuell forskning och mångårig erfarenhet av att skapa träningspass med övningar och metoder som verkligen fungerar. 

Fascinerad över vilken skillnad de här övningarna gör. Någonstans kändes det lite som att börjar träna på nytt. Jag märkte en utveckling i träningen som jag sällan gör numera. Det fanns stunder jag skrattade högt för mig själv åt min osmidighet och stunder när jag faktiskt kände mig smidig. Tänker att stunderna av smidighetskänsla kan bli många fler med lite mer träning.

Tua , Back to basics Nivå 2

gedigen kunskap och träningsfokus

Jag var på jakt efter en Personlig Tränare för att hjälpa mig komma vidare med min träning. Många timmars research gjorde mig trygg i att du var rätt person för mig. Jag har dessutom träffat dig live och vet att du brinner för träning och besitter en gedigen kunskap och träningsfokus.

Henke , PT Klient

Det nya träningspasset är utmanande på ett roligt sätt. 25 minuters träning som hjälper min kropp att bli stark. Bra och enkla, fast samtidigt utmanande rörelser som hjälper min kropp att orka med min vardag.

Inger , Back to basics Nivå 1

I grunden finns en relativt god rörlighet, men självklart vill man utmanas och utvecklas. När jag fick chansen att få testa Back to basics så va de med skräckblandad förtjusning. Mycket core/bål fick komma till nytta men även koordination, flöde. Alla behöver hålla i gång sin rörlighet. Det är en färskvara. Tycker det var kul, utmanade och svettigt

Stina , Back to basics Nivå 2

Redan efter första passet hade jag fastnat. Det här var något jag har haft intresse av att prova i flera år men det har aldrig blivit av. Äntligen! Programmet utmanar verkligen rörlighet och styrka samtidigt. Den statiska styrkan sätts även på prov så även bålpartiet. Innehåller precis allt jag vill ha och får det i en och samma produkt. Jag som är yogaledare insåg att hur orörlig jag är i handleder och höfter samt, hur svag jag är i fötterna. Det här programmet kommer verkligen att göra nytta. Jag gillar även att passet tar mellan 30-40 minuter att köra och man kan göra det överallt.

Jarno P , Back to basics Nivå 2

Varierande upplägg

Alla träningspass innehåller uppvärmning, styrkedel, konditionsdel och rörlighetsträning. 

Direktkontakt med coachen

I appen finns det en chattfunktion som går direkt till mig, din coach.

Tidseffektivt

Fullspäckad dag? Välj ut den delen av träningspasset som känns roligast att utföra. 

Vad vill du träna?

Träning utan redskap

Träning som passar utmärkt att utföra i hemmet eller varför inte på en avskild yta i gymmet? 

Du tränar upp din grundfysik genom övningar för hela kroppen


Träning med redskap

Du kanske gillar kettlebells, skivstänger eller maskinerna i gymmet?
Du vill bli starkare, mer uthållig och få bättre kondition men samtidigt känna dig mjuk och smidig. 

Ett program från Coach Bjork är som ett kinderägg där alla dina önskningar infinner sig

Löpträning

Oavsett om du har en dröm om att komma igång med löpning eller om du idag redan springer regelbundet och vill kapa tiden på ex 5 km så finns programmet för dig. 

Träna upp din rörlighet

Locka fram din inre styrka med Back to Basics 

Ett program med fokus på rörlighet- och stabilitetsträning där kondition och styrka kommer på köpet.

busenkelt att följa

All träning i appen

 I appen ser du veckans träning, du kan chatta med coachen, följa dina resultat och se videos på alla övningar.


Till alla övningar finns det en tydlig övningsvideo med tillhörande text som beskriver utförande, fokus och tekniktips. 

deltagare

Vad säger de?

Sandra

Träningsprogram: Hemmafys

Jag knaprar i mig passen en efter en - dem är så härliga och jag känner att dem behövs. Smärtan i höften och ryggen har gett sig och känslan av att vara stark och ha bättre hållning är ju underbar.Sen att matchvikten infunnit sig är ju ett extra plus i kanten.Tack för bra upplägg och jag fortsätter köra - är så kul 👏💪👊

Urban

Träningsprogram:  Perform

Tack vare Coach Björks träningsupplägg har jag tappat sju kilo och blivit mycket starkare och uthålligare. Passen är varierande, tuffa och utmanande men ändå möjliga att anpassa så att träningen blir av och på rätt nivå. Rekommenderas!