__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Make a real change

Motivationen får dig att börja, vanorna får dig att fortsätta.
Först formar vi vanor, sedan formar vanorna oss.

Online Coachning är ingen barnlek. Visst finns jag som PT inom räckvidd, i din mobil eller surfplatta.

Men det är du som behöver göra jobbet. Det bygger en stark självkänsla. 

Hur fungerar Online PT?

01


Vi börjar vårat samarbete med ett längre videosamtal där vi går igenom dina mål, förutsättningar och önskemål. Vi identifierar behov för att lyckas men också vilka fallgropar som finns. 

02


Därefter sätter din Personliga Tränare sig ned och skräddarsyr ett upplägg som går i linje med det du behöver. 

03


Upplägget kan komma att anpassas i takt med att du utvecklas och befäster nya vanor och färdigheter.

 Målet är att du ska ha roligt och bli utmanad under processen. 

04

Det är nu det börjar på riktigt.

Vägen mot målet är oftast mer som en kringelikrok än spikrak. Under hela din resa finns jag som Personlig Tränare med dig för att ge dig det stödet du behöver för att lyckas. 

Målsättning

Arbetet med målsättning bygger på flera välbeprövade metoder med starka rötter inom idrotts- och motionspsykologin för att hjälpa dig nå dit du önskar. Vårat mål med processen är att hitta de effektivaste verktygen vi kan för att hjälpa dig nå just dina mål, utifrån de förutsättningar och önskemål du har. Dina mål sätter vi tillsammans under vårat första samtal och kopplar senare våra framtida samtal till dessa mål. 

Resultatmål

Vad du vill uppnå - t.ex. Vinna ett lopp

Resultatmål är enkelt att visualisera och något dem flesta klarar av att sätta. Detta är mest relevant för idrottare eller motionärer som t.ex. vill genomföra klassikern. 

Prestationsmål

 Vad du vill klara av att genomföra - t.ex. tappa 10kg

Prestationsmål är det vanligaste motionärer använder sig av, t.ex. lyfta mer vikt, tappa i vikt eller springa snabbare på 5km. Prestationsmål kan både hjälpa och stjälpa motivationen hos en individ. Vanligtvis är dessa mål dåligt satta och vi hjälper dig att göra det bra!

Processmål

Hur du ska uppnå det - t.ex. träna Måndag, Onsdag och Fredag varje vecka.

Processmålen är det absolut viktigaste arbetet, det är här vi lägger ner mest tid. Det är i processmålen du förstår VAD du ska göra och HUR du ska göra det för att uppnå dina prestationsmål och resultatmål. Det är detta som de flesta glömmer bort att fokusera på, utan lägger istället fokus på prestationen. Genom tydliga processmål så är det enklare att bibehålla och bygga upp en stark motivation.

Om träning

Jag är övertygade om att stabilitetrörlighet och balans är grunden för att kunna bygga en hållbar och välfungerande kropp. Du behöver inte vara rörlig som en gymnast eller ha balansen som en cirkusartist. Men utifrån dina mål så bygger vi upp förutsättningarna du behöver för att genomföra det du önskar att genomföra. Fokus sedan ligger på styrkakondition och uthållighet och toppas sedan med explosiv förmåga. 

Träningen kan utföras på gym eller hemma och utförs med de redskap och förutsättningar du har att tillgå. 

Den bygger på screeningen, dina mål och förutsättningar. 

Träning ska vara fylld av rörelseglädje, det ska vara kul att träna!
Däremot så kommer inte varje pass vara roligt, varje dag vara enkel utan du kommer att utmanas både psykiskt och fysiskt. Men det är viktigt att du tycker att processen i sin helhet är rolig för att känna att du vill fortsätta. Därför är din kommunikation och din feedback essentiell för att ta din träning framåt.

Prissättning

en månad

1200:-

Det brinner i knutarna.

En månad passar dig som har ett kortsiktigt mål. 

tre månader

3200:-

Att skapa en hållbar förändring tar oftast minst 3 månader. Ge dig själv en chans att hitta rätt. 

sex månader

6200:-

Cementera dina nya vanor för resten av ditt liv


0 of 350
Gör ditt val
  • 1 månad för 1200:-
  • 3 månader för 3200:-
  • 6 månader för 6200:-