Bli björnstark. På riktigt. 

Träning som som gör dig grundstark, mjukt & rörlig samt ge dig en uthållighet som får backarna i skogen att verka mindre branta.

Genom att träna i naturliga rörelsemönster stärker vi upp kroppen från grunden.  


Exempel på en träningsdag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna prior consequat laboris aliqua.

ebook title

Del 1. Uppvärmning & Primer

En smart uppvärmning gör dig inte bara varm. Den ska skapa förutsättningar för dig att få ut maximalt med träning. Du kommer att stärka din stabilitet, öka din rörlighet och bjuda in kroppsmedvetenheten. Du känner dig helt redo för styrkedelen. 

Styrkedel

Här får kroppens stora muskler en ordentlig genomkörare. 

Feature 3 Title

Lorem ipsum dolor lorem sagittis amet, consectetur adipisicing 

Feature 4 Title

Lorem ipsum dolor lorem sagittis amet, consectetur adipisicing 

Mer om programmet

En bild säger mer än ord och en film säger mer än 1000 bilder.

Träningsfilosofi

Över 15 års erfarenhet av träningsbranchen

Men lång och bred erfarenhet av träningsbranchen har jag byggt på mig erfarenheter om vad kroppen behöver för att fungera på bästa vis. Att skapa förutsättningar för att ha en kropp som funkar i vardagen, klarar av aktiviteter och ger oss kraft att fånga dagen. 

Back to Basic är mitt uttryck för smart och hållbar träning. Ett program som sätter fokus på två av de viktigaste träningsförmågorna vi har. Stabilitet och rörlighet. 

Kondition och styrketräningen kommer som på köpet i detta program

erfarenheter

Vad säger deltagarna om programmet?

Det nya träningspasset är utmanande på ett roligt sätt. 25 minuters träning som hjälper min kropp att bli stark. Bra och enkla, fast samtidigt utmanande rörelser som hjälper min kropp att orka med min vardag.

profile-pic
Inger
Back to basics Nivå 1

Fascinerad över vilken skillnad de här övningarna gör. Någonstans kändes det lite som att börjar träna på nytt. Jag märkte en utveckling i träningen som jag sällan gör numera. Det fanns stunder jag skrattade högt för mig själv åt min osmidighet och stunder när jag faktiskt kände mig smidig. Tänker att stunderna av smidighetskänsla kan bli många fler med lite mer träning.

profile-pic
Tua
Back to basics Nivå 2

Redan efter första passet hade jag fastnat. Det här var något jag har haft intresse av att prova i flera år men det har aldrig blivit av. Äntligen! Programmet utmanar verkligen rörlighet och styrka samtidigt. Den statiska styrkan sätts även på prov så även bålpartiet. Innehåller precis allt jag vill ha och får det i en och samma produkt. Jag som är yogaledare insåg att hur orörlig jag är i handleder och höfter samt, hur svag jag är i fötterna. Det här programmet kommer verkligen att göra nytta. Jag gillar även att passet tar mellan 30-40 minuter att köra och man kan göra det överallt.

profile-pic
Jarno P
Back to basics Nivå 2

I grunden finns en relativt god rörlighet, men självklart vill man utmanas och utvecklas. När jag fick chansen att få testa Back to basics så va de med skräckblandad förtjusning. Mycket core/bål fick komma till nytta men även koordination, flöde. Alla behöver hålla i gång sin rörlighet. Det är en färskvara. Tycker det var kul, utmanade och svettigt

profile-pic
Stina
Back to basics Nivå 2

Redo att frigöra din kropp?