Att hjälpa individer att må bättre har alltid vart en drivkraft för mig. Jag finner oerhörd glädje att hjälpa människor utvecklas inom kost och träning. 

Stefan Björk

Ägare & Personlig Tränare

Vad säger tidigare klienter?

MOTIVATION! 

Motivation är en konst. Den finns alltid där, ibland nästan osynlig. Hur lockar du fram och behåller träningsmotivationen? Jag har en tydlig träningsplan och det fungerar absolut bäst för mig. Då slipper jag göra val inför varje träningspass. Jag har bestämt innan hur ofta jag ska träna och vad jag vill med träningen. Resten överlämnar jag till coachen. Min uppgift är att följa planen. Vissa dagar är tuffa, de kanske går på halvfart. Men det är tillräckligt.

Anna  (PT Stuidio & Online)

22% FÖRBÄTTRING PÅ MILEN!

På bara 3 månader lärde jag mig att gå på händer och krossade mitt tidigare personbästa på milen. Jag var redan igång med löpningen innan jag kontaktade Stefan men jag utvecklades enorm av träningen och när det var tävlingsdags sprang jag som vinden. 

Rasmus   (PT Online)

Fettförbränning och bygga muskler

Mitt mål var att under en månad få rutin kring träning och trimma till kroppen, minska kroppsfett och få synliga muskler. Som fd elitidrottare är jag van jobba mot högt uppsatta mål. Jag fick ett tufft kost & träningsprogram som jag följde till pricka. 

Linus  (PT Online)

Om Stefan

Jag har arbetat professionellt inom träningsbranchen sedan 2004. Genom åren har jag coachat både individer och grupper runt om i hela landet. Det har även inneburit uppdrag utomlands eftersom jag ofta blivit anlitad till olika events för att hålla föredrag och inspirationspass. Dessutom har jag varit ansvarig för Friskis&Svettis träningsutveckling nationellt och arbetat med att utveckla träningskoncept. Jag har även startat upp ett 2500kvm stort gym helt från grunden. Utöver detta utbildar jag tränare till Friskis&Svettis alla gym i Sverige. 


Som coach är jag mån om att möta dig där du är. Om du samtidigt vill ha en insatt och nördig coach som arbetar för att varje detalj i ditt program ska baseras på senaste evidens, då ska du välja mig.


Utbildningsbakgrund (urval):

Licensierad Personlig Tränare
Tyngdlyftningstränare, Svenska Tyngdlyftningsförbundet
CrossFit Level 1
Certifierad Massör
Gruppträningsinstruktör
Styrketräning för barn & unga

Varför ska du anlita mig?

Oavsett om du är ny inom träning, vill komma igång efter ett uppehåll eller utmana dig rejält och sätta nya personbästan så har jag kunskap, erfarenhet och viljan att hjälpa dig lyckas. 

Beroende på var du befinner dig och vad du har för mål skapar vi ett träningsupplägg som känns helt rätt för dig.

KOM IGÅNG! 

Nystartad eller lite ringrostig?

Att komma igång med träning kan vara utmanande och ofta kännas övermäktigt. Oavsett om det handlar om att vara helt ny eller känna sig ringrostig coachar jag dig runt dina hinder. Jag hittar lösningar där andra ser problem och jag skapar ditt unika träningspass. Ett träningspass som känns inspirerande och ger resultat. 

KOST

Minska ditt kroppsfett & bygg muskler

Du har försökt att gå ned, eller upp i vikt, under lång tid men det vill sig inte riktigt. Du känner en utmaning att vara viktstabil och har svårt att välja vilken diet som är bäst för din kropp. 


Med en trygg hand finns jag här för dig. Oavsett om det gäller att minska i fettmassa eller öka storleken på dina muskler. 

Tillsammans når vi dina mål!

RUTINERADE RÄVEN 

Vill utvecklas och sätta nya "PB´n"

Du har tränat ett tag men nått en platå. Du kämpar och sliter men lyckas inte öka vikten på stången. 

Du vill krossa personbästan eller har anmält dig till ett motionslopp. Du vill att din träning ska ge resultat.


Med ett öga för detaljer och en törst på ny kunskap bygger jag ett träningsprogram som får dig att höja din lägstanivå och sätta nya personbästan!