Startsida

0 comments


Det ska vara enkelt att träna rätt

Vår träning

Våra träningsprogram bygger på evidens och över 30 års erfarenhet, är noga planerade för att ge maximalt resultat. Träna hemma eller på vilket gym du vill, här har vi ett recept för dig som vill lyckas. 

Du har tillgång till att du behöver direkt i en app.
Där ser du dagens pass och kan välja att titta på instruktionsvideo direkt i mobilen. I appen kan du föra träningsdagbok och följa din utveckling. Du kan även kommunicera med coachen. 

Vardagshjälte

Vårat träningsprogram går under namnet Vardagshjälte, vilket är målet med träningen. Att skapa förutsättningarna att bygga en stark, hållbar och rörlig kropp. Genom bra och effektiv träning så blir livet enklare, du har mer motsåndskraft mot stress och orkar med vardagspusslet. Du blir helt enkelt den vardagshjälte som din omgivning behöver.

Hur ser en vecka ut för en vardagshjälte?

Vi rekommenderar träning 3 till 5 gånger i veckan, vilket beror på hur träningsvan du är, hur mycket tid du har över och vad ditt mål med träningen är. Under veckan hinner du jobba med din styrka, kondition, rörlighet, balans, stabilitet och uthållighet. Allt detta får du på 3 till 5 träningspass varje vecka. 

Hur tuff är träningen?

För att anpassa träningen till din nivå erbjuder vi olika steg i vårat träningsprogram. Detta för att du ska hitta in i träningsglädjen på just din nivå! Våra steg är:
Prepare - För dig som precis kommit igång med träningen, bra med tillgång till gym.
Perform - För dig som känner dig stark och är igång med träningen
HIT - För dig som är träningsvan och vill ha kortare intensiva pass

Hur mycket tid tar det att träna?

Tiden som går åt till våra pass skiljer sig beroende på vilken nivå som du väljer. I början kan det ta lite mer tid, för att det kräver mer interaktion med appen. När du är mer van så går det snabbare. Bästa tipset är att gå igenom passet innan träningen så du vet vad du ska göra.  
Prepare - Perfekt för dig som vill träna under en timme
Perform - För dig som har lite mer tid till träning, räkna med ca 75 minuter per pass
HIT - Ont om tid? Här är det 30minuter fullt fokus som gäller

Hur skiljer sig träningen på Prepare och Perform?

​Perform tar dig djupare in i gymmet med mycket skivstångsövningar och andra utmanandr redskap. Du kommer att få tuffare och mer tekniskt krävande övningar, t.ex. frivändningar med skivstång och dubbelhopp. Medans på Prepare så finns mer hänsyn tagen till övningsval så att teknikkraven blir lägre.
Prepare - Tar mer hänsyn till begränsningar i utförande av övningar.
Perform - Råare och tuffare träning, ställer högre krav på din teknik.
HIT - Tuff och mer krävande träning

Går det att få stöd av fler?

För alla våra vardagshjältar har vi en stängd grupp där du har möjlighet att hitta stöd, motivation och inspiration från de andra hjältarna. I våra grupper är det schysst och accepterande stämning där du är accepterade precis som du är. Du kan få hjälp i hur du utför övningar eller hitta en träningskompis att köra med. Självklart hänger både Anders & Stefan i gruppen!

Hur vet jag att jag utför övningarna rätt?

Du får all träning i din app, varje dag står det precis vad du rekommenderas att genomföra. Du får övningar beskrivna med text, och självklart tydlig film på utförandet. Det gör att om du kollar på våra filmer, testar rörelsen och sen kollar igen så blir det utmärkt. Ingen övning kommer se exakt lika dan ut för dig som för alla andra, och är du osäker så är vår stängda grupp på Facebook perfekt för att lägga ut en film på när du genomför övningar. Där får du snabbt tips av andra i gruppen så ni kan bli starkare tillsammans. 

Prova livet som en vardagshjälte!

Våra Vardagshjältar

"Jag ska "aldrig" sluta gymma. Hade ett uppehåll på nästan 1 år och då kom rygg problemen som ett brev på posten. I dag var första gången sedan i somras som jag tränade utan att ha ont i ryggen. Skönt var det! Tack bröderna Björk! Det blir nog att köra ett år med er. Den korta tid vi testkört nu och hur kroppen reagerat är grymt - 5 veckor in i programmet"

Jarno

Vardagshjälte

"En paus från träningsprogrammet till förmån för trädgårdsprojekt. Grym träning ändå ?? För ett par år sedan hade vi varit fullständigt ledbrutna av allt grävande men nu känns det bara skönt i kroppen."
"Genomförde loppet med en skön känsla i kroppen rätt igenom ?? Har dock behövt ett par dagars återhämtning för det tog rejält på kroppen, även om det inte kändes så under tiden vi sprang. Träningen med Vardagshjältar känns helt rätt, kommer komplettera med lite teknikträning i Malmö och sedan kör jag igen i Köpenhamn i september! Det var så roligt! Funderar ni på att anmäla er så kör!!!"

Johanna

Vardagshjälte

Bloggen!

Stärk din kropp med hemmaträning

Träningcamp med Coach Bjork

Grundträning – Vad innebär det

Vad betyder allt i träningspassen?

Betala direkt med swish
Då får du access direkt när vi satt upp allt!

Vardagshjälte, 1 månad

Osäker på hur länge du vill köra?

Köp en månad i taget

229:-

Swish: 123 258 18 09

Skicka in en betalning med Swish och fyll i formuläret nedan för att bli en vardagshjälte!
Det kan ta upp till två arbetsdagar innan aktivering av träning,
självklart börjar din tid den dag du får tillgång till träningen.

Det går även bra att skicka ett mail till vh@coachbjork.com.

Det här är Coach Bjork

Anders Björk

Anders@coachbjork.com

Stefan Björk

Stefan@coachbjork.com

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}