Löpstark!

Ett träningsprogram för dig som vill springa

Löpningen är din. Din tid för dig själv. Ett välbehövligt avbrott där alla måsten och negativitet lixom bara rinner av dig. 

Löpstark är inget vanligt löpprogram

Tidigare klienter berättar ofta om kraften i att följa ett träningsprogram digitalt. Vetskapen om att träningen är noga utvald och presenteras på ett pedagogiskt vis i appen bidrog i stor utsträckning till att hålla motivationen uppe i under hela träningsprogrammets längd. Även om tränaren finns digitalt skapas en känsla av närvaro och bekräftelse vilket är av stor betydelse de dagar där träningen känns avlägset. Där extra stark dragningskraft till soffan eller andra "måsten" infunnit sig. 


Löpstark skiljer sig från andra träningsprogram för löpare. Där andra program skapas med en teoretisk uträkning kring löphastighet bygger detta program på din egna upplevelse av intensitetsnivå. Vi stirrar oss inte blind på en viss hastighet eller pulsslag utan lär oss lyssna till vår kropps signaler. Vi utmanar vår andning och puls rejält men samtidigt har vi pass där vi måste hålla tillbaka och träna i en lägre intensitetsnivå. Att vara i ytterligheterna blir över tid som raketbränsle i vår kropp. Ett plus ett blir inte två utan fyra. Kroppen bjuds in i löpningen och tackar dig genom att utvecklas genom hela perioden. En löpvana, ökad hastighet och uthållighet byggs successivt upp vilket leder till en lättare känsla i kroppen. 


I styrketräningen laddar vi kroppen med kraft som du snabbt känner av i löpningen. Du känner dig både mer kraftfull i steget men samtidigt lättare på foten. Du får med dig hela kroppen i drivet framåt och känner att uppförsbackarna successivt planar ut och till sist trippar du i bibehållen hastighet ända upp och förbi toppen. 

Styrkeövningarna är noga utvalda för att ge störst effekt. Det är raka och tydliga övningar som du snabbt hittar rätt känsla och teknik i. Det skapar förutsättningar att öka belastning, utan risk för skador. Vi lägger extra stort fokus på muskelgrupper och rörelser som gynnar din löpning. Det är inga mumbo-jumbo övningar som gör sig bäst på cirkus. De är beprövade. De är utvecklande. Men framförallt får du resultat. 

Checklista för att följa programmet

  • En dator, surfplatta eller mobil för att komma åt träningen i appen.
  • Ett par löparskor
  • Kettlebells och gummiband.

Kettlebells och gummiband används för att skapa ökad belastning för att göra dig starkare. En skivstång, hantlar eller varför inte en 20 liters vattendunk kan fungera som substitut, om du inte har tillgång till kettlebells. Hjälp att modifiera övningar får du direkt i appen, via chatten, med din coach. 

Få extra tryck i benen. 

Musik som lyfter steget.

Gratis spellista på spotify för dig som vill springa till musik

Nivå I

Det börjar i benen

 

Skapar förutsättningar att springa

 

599:-

 

för alla 12 veckor

  • Passar dig som vill komma igång med löpning eller uppskattar prestigelösa träningspass. 
  • Mjuk och skonsam progression som tar hänsyn till att vi alla är nybörjare i början
  • 3 träningspass i veckan. 2 löp- och 1 styrkepass
  • 30-35 minuter per träningspass. 
  • Övningar och metoder som gör dig stark och succesivt ökar tiden i löpning

Träningsfilosofi

Över 15 års erfarenhet av träningsbranchen

Men lång och bred erfarenhet av träningsbranchen har jag byggt på mig erfarenheter om vad kroppen behöver för att fungera på bästa vis. Att skapa förutsättningar för att ha en kropp som funkar i vardagen, klarar av aktiviteter och ger oss kraft att fånga dagen. 

Löpträning är en mycket tidseffektivt träningsform, den går att utföras överallt och väljer vi att springa i naturen får vi dessutom en oslagbar och vacker upplevelse. Något som visat sig vara gynnsamt för att sänka stressnivåer och uppleva vardagen som mer positiv. 


Mitt mål med programmet är såklart att du ska gilla träningspassen men jag vill samtidigt visa hur strukturerad träning kan hjälpa dig att överträffa ditt högt uppsatta mål.

Fyll i formuläret om du är redo för

riktigt grym konditionsträning

Insert Call to Action