Träningsprogram som lockar fram idrottare inom dig

Oavsett om du kommer

först, sist eller 

mittemellan


Spring i mål 

som en vinnare

Rolig och härligt utmanande träning som faktiskt blir av


Noga planerade pass

Tre träningspass i veckan som bygger på aktuell forskning inom kondition- och styrketräning.

Välbalanserad löpträning och styrketräning som gör dig riktigt löpstark. 

Träningsapp

Alla träningspass presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du även kan chatta med din tränare.  

Ditt mål är mitt mål

Mitt mål är att du ska lyckas med ditt träningsmål. Jag kommer att guida dig runt dina eventuella utmaningar och hinder. 

Målet driver. Resan stärker.

Träning och coachning som tar dig förbi målet

Vill du känna dig som en vinnare? Vill du känna publikens glada tillrop och jubel när du korsar mållinjen? Med rätt coachning skapar du förutsättningar att tänja dina gränser. Att springa en mil kan verka som en utopi. Men du kommer att överraska och förvåna dig själv. Du kan faktiskt springa. Kanske rent av snabbt.

Låt mig hjälpa dig att överträffa din målsättning. 

Haka på 10 veckors löpträning

699:- för alla 10 veckor

Löpstark, känn dig fri och stark i din löpning

Vad har du för målsättning?

Drömmer du om att springa milen på en viss tid?

Eller är din dröm att springa en hela milen, utan att behöva gå?

Spring i benen

Du har en dröm om att ta dig igenom loppet utan att gå. Vilken tid du gör det på är mindre viktigt. För dig ligger vinsten i att springa HELA LOPPET.

Under timmen

Du gillar att känna vinden i håret och drömmer om att 10km under 60 minuter. Du vågar inte riktigt tro på det. Ännu. Men tanken gör dig varm inombords. 

Snabb som vinden

Du gillar fart och drömmer om att få uppleva det lätta löpsteget. Löpning är mer än konditionsträning för dig. Du vill visa för dig själv att du kan springa snabbt. Du drömmer om det lätta och spänstiga löpsteget. Du ser dig spurta i mål. Du kan redan nu känna stoltheten av att springa in under 50 minuter. 

Utrustning

Vill vi locka fram ett effektivt och snabbt löpsteg behöver vi såklart träna på att springa. Men rätt form av styrketräning har visat sig ha en supereffekt på ditt löpsteg. Med en starkare kropp upplever du löpningen som lättare och du kommer att orka hålla ett högre tempo genom hela loppet.

Styrkan kan du med fördel köra i gymmet. Redskapen som vi använder finns i de flesta gym.

Vill du hellre träna hemmavid? Passa på att investera i rätt utrustning. Perfekt att använda när träningsprogrammet är över och du känner träningssug. 

Träningsskor

Ett par bra träningsskor är A och O nu när du ska levla upp löpningen.

Träningsmatta

En bra träningsmatta gör styrketräningen mer behaglig. 

Gummiband

Gummiband är utmärkt att använda för att öka svårighetsgraden i vår träning. Du kommer att använda dem i bål- och power-träningen. 

Kettlebells

Kettlebells är ett klockren redskap för att träna specifika löp-muskler.  Hantlar, viktskivor eller en skivstång funkar superbra om du inte har tillgång till Kettlebells.

mer än bara träning

Löpkicken

Löpning är mer än bara träning. Mina bästa löpminnen har en sak gemensamt. Negativa tankar byts ut mot positiva. Inför passen var jag låg i energi. Rent av irriterad. Men. Redan efter några minuter i löpningen känner jag hur irritationen rinner av mig och hur ny positiv energi växer inombords. Lösningar på problem dyker upp i samma takt som löpstegen blir lättare. Jag växlar tempo och känner att kroppen orkar. Jag känner mig fri. Känner mig glad. Trots den höga andningen fortsätter jag i det höga tempot. Hela vägen hem.

10 VECKOR AV HÄRLIG TRÄNING

699:-


Låt mig hjälpa dig lyckas

Mitt mål med min coachning är att du ska hitta tron på dig själv och rent av se på dig själv som en löpare. En person som ser på löpning som något positivt. Du väljer att springa för att du mår bra av det. Du använder löpning för att bli en bättre förälder. En bättre vän. En bättre kollega på jobbet. Träningen är ditt redskap att lyckas. Att du springer snabbt och lätt är bonus. Att må bättre är din drivkraft. 

FAQ

Hur är träningen upplagd?

Det beror lite på vilket program du syftar på. De olika programmen har olika mål och därför ser själva träningspassen olika ut.

Generella likheter är

* 3 varierade pass i veckan

* Träna upp din förmåga att springa snabbare med mindre upplevd ansträngning

* Progression i hastighet, sträcka och tid i löpning

* Löpstärkande styrkeövningar

Måste jag vara vältränad för att starta?

Nej, absolut inte!

Träningen är upplagd utifrån vad du har för mål med löpningen. Om du ser programmet som en morot att komma igång med löpningen rekommenderar jag upplägget med träningsmålet att du ska orka springa hela loppet.

Måste jag träna på gym?

Även om gymträning kan ha många fördelar så går detta program utmärkt att köra hemma. Allt du behöver är några kettlebells, gummiband och en träningsmatta. 

Någonstans att springa är också bra ;) 

Vad kostar det programmet?

10 veckors coachning kostar 899:-. När du har betalt din faktura så klar lägger jag upp din träning i appen.  

Anmäl dig här.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller funderingar. 

+46 76 626 9731

0 of 350
VAD STÄMMER IN PÅ DIG?
>