Kläder att svettas och träna i

Den perfekta träningströjan?

En bra träningstisha / träningslinne ska sitta bra på kroppen och vara anpassad för träning. På riktigt. Den ska vara tålig och släppa igenom kroppsvärme. Samtidigt måste den vara snygg. Så pass snygg att du skulle kunna ha den till vardags. 

Jag har lagt ned åtskilliga timmar på att söka rätt på rätt tisha. Jag har äntligen hittat den. Det är kanske världens skönaste tisha. Dessutom är det gjord att träna i. Gjord för hårda träningspass. Den står emot skivstångens nötande och den hjälper till att ventilera kroppen i löpintervallerna. En perfekt tisha.

Träningslinne

50% polyester / 25% ringspunnen bomull/ 25% viskos
Ditt pris: 225:-

När jag visade en bild på linnet så var Anna faktiskt lite skeptisk. Hon ställer höga krav på träningslinnen. De ska sitta bra. Mycket bra. De ska kännas luftiga utan att vara stora. Är linnet skuret på fel vis känner hon sig instängd och kläderna begränsar hennes rörelsefrihet. 

När hon testat linnet förändrades det skeptiska till postitivt. Ett klockrent träningslinne! Som hon även kunde ha till vardags. 

OBS. Detta är den nya loggan för Coach Bjork. Exakt färgval är ej bestämt. Just nu leker vi med färg på stång och text. Det kan förändras innan tryck. Men du får i alla fall en bild av hur trycket kan se ut.

Tisha

50% polyester / 25% ringspunnen bomull/ 25% viskos
Ditt pris: 250:-

Kanske världens skönaste tisha. På riktigt. Den sitter så bra att jag inte bara har den till träning. Jag har den till vardags. Den är luftig, utan att vara slapp i tyget. Den håller om kroppen utan att vara tight. Det stretchiga tyget följer med mig i rörelser. Det är perfekt!

Den kommer i en mängd olika färger. Sjukt många. Samma kvalite. Men i olika färger. Perfekt om du har krav att kunna anpassa färgvalet efter hur du mår.

En röd färg ska tydligen göra oss kraftfulla och grön har en lugnande inverkan.  

OBS. Detta är den nya loggan för Coach Bjork. Exakt färgval är ej bestämt. Just nu leker vi med färg på stång och text. Det kan förändras innan tryck. Men du får i alla fall en bild av hur trycket kan se ut.


Hoodie

70% bomull / 30% polyester
Ditt pris: 490:-

När jag letade efter hoodies utgick jag från vad en hoodie förmodligen kommer att användas till. Ha på sig till och från träning, hålla sig varm med under uppvärmning och mellan set, och som allmänt mys- och fritidsplagg.

Oklanderlig kvalitet in i minsta detalj. Jag hittar inget att anmärka på. Konstruktion, tyget, dubbla sömmar, tålig dragkedja – allt det gör att den här hoodien sticker ut från mängden.


Insert Table of Contents
Insert Contact Form