Stark & Smidig

Stärk upp din kropp från grunden

12 veckors TRÄNINGSPROGRAM som

Lockar fram din inre styrka 

Rolig och utmanande träning som faktiskt blir av.

UPPLEV
SKILLNADEN

Om du gillar att träna med kettlebells och vill känna dig både stark, mjuk och rörlig så är det här träningsprogrammet för dig! 

Det är rak och teknikenkel träning som stärker upp din kropp från grunden. 

Varierad träning i 12 veckor

Under dina 12 veckor kommer träningen att varieras i takt med att du utvecklas. Du kommer att känna dig gladare, nöjdare med dig själv och höst troligt så kommer du att må bättre. 

Träna 3 pass i veckan

Du får tre härligt utmanande pass i veckan.

Varje pass tar ungefär 40-45 minuter att genomföra och innehåller träning för kroppens viktigaste muskler.

Smart och stärkande träning

För att bli riktigt genomstark är det viktigt att först bygga en stabil grund. Vi lockar fram din inre styrka. Fokuserar på kvalité före kvantitet och bygger dig stark inifrån och ut. 

Träningsapp

Alla träningspass presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du även kan chatta med mig, din tränare, och följa din utveckling.  

Vilken utrustning behöver du?

Passen funkar utmärkt att utföra på gymmet , i hemmet eller varför inte utomhus?


Du kommer bland annat att swinga, pressa och lyfta din kettlebell. Om du har lite olika vikter tillgänglig skapar det  förutsättning för varierad och rolig träning. 


Läs mer nedan. Vill du ha ett mer personligt råd är du välkommen att kontakta mig. Klicka då på knappen här under. 

Kettlebells

För att få bra variation och kunna stärka såväl stora som små muskler kan det vara en god idé att ha 2-4 Kettlebells i varierande storlek. 

Är du ovan funkar 8-16kg.

Den mer träningsvane kan behöva upp till 24 kg. 

Träningsmatta

En bra träningsmatta gör träningen mer behaglig. 

Du kommer att befinna dig i sittande, liggande och knästående positioner. Ett mjuk träningsmatta är skönt för både knän och rygg.

Utrymme

En golvyta som är minst 3 kvm är att föredra. Det skapar möjlighet att verkligen ta ut rörelserna ordentligt. 

Vad gäller takhöjd så är det optimala om du kan sträcka ut dina armar helt, utan att händerna tar i taket. 

En mobiltelefon eller padda

Du kommer åt all din träning direkt i appen. Där hittar du filmer på alla övningar och kan chatta med mig, din coach. 

NOG SNACKAT?

Dags att sätta igång med träningen

Övningsfilmerna i appen gör det enkelt att förstå hur jag ska utföra övningen

Inger. B


Vad kostar kalaset?

12 Veckor AV härlig Träning

Stark och smidig med Kettlebells

699:-

VAD INGÅR?

  • 3 pass i veckan
  • Video på alla övningar
  • Möjlighet att chatta med coachen

FAQ

Hur kan ett träningspass se ut?

Varje vecka innehåller 3 olika pass. Uppvärmning, bålträning och den avslutande rörligheten är oftast den samma under hela veckan. I styrkedelarna och konditionsdelen förekommer det mer variation. 

Pass 1, veckans första pass, har ett mer styrkebetonat fokus. Pass 2 fokuserar på power och lite längre konditionsträning och i pass 3 har du en skön mix av power, styrka och kondition. 

Är det samma träningspass över hela perioden?

Träningen kommer att varieras över tid. Exempel på variation kan vara att repetioner och/eller antal set ökar/minskar. Att övningar bytts ut eller att du uppmanas att ta en tyngre kettlebell än du normal gör. Dina 12 veckor är uppdelade i tre mindre block, 4 veckors block.n Det bidrar till en gynnsam progression, du utvecklas över tid. 

Hur långa är träningspassen?

Mitt mål är att träningen ska ta maximalt 50 minuter.

Tidigare deltagare berättar att de den första veckan tar träningen lite längre tid. Det beror på att mer tid behövs för att läsa igenom beskrivningar och att titta på teknikfilmerna. Räkna med 60-75 minuter. Ett tips kan vara att gå igenom passet redan på morgonen. Att vara väl förberedd, att ha koll på hur appen funkar och vilka övningar som förekommer idag gör att totaltiden blir kortare.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Tidigare deltagare berättar att smärta i rygg, axlar/nacke och knän minskat. Hos en del försvann till och med smärtan. Jag tror att det kan förklaras genom att vi tränar naturliga rörelser och att kettlebellen i sig utmanar kroppens stabilitet och balans. 

Förhoppningsvis känner du dig starkare i hela kroppen. Att du har bättre kontroll i dina bålmuskler och känner dig lättare när du går i trappor. Du kommer nog att uppleva att golvet är närmare än förut, att du kan böja dig längre framåt. Att du har blivit smidigare helt enkelt. 

Hur kan jag mäta mina framgångar?

Din första träningsdag är en testdag. Här får du utföra övningar som testar din balans och rörlighet men även styrka och kondition. Det blir ett perfekt test på din nuvarande fysik. I appen kan du exempelvis notera tid, reps eller hur många varv i cirkelträningen du klarade av. En träningsdagbok med andra ord. 

Det sista passet i programmet är samma som det första passet, dvs testpasset. Då kommer du att få svart på vitt hur mycket du har utvecklats. Om du bara följer planen till 80% så vågar lova att du kommer att prestera bättre, rent av krossa ditt första resultat. Vi blir ju bättre av träning. Om vi skulle bli sjuk eller missa några pass spelar i det stora hela inte så stor roll. det viktiga är att kliva upp på träningshästen så snart du är frisk eller tillvaron lättat. 

Kom också ihåg att "någon träning är alltid bättre än ingen träning"

>