Gymträning som gör dig riktigt jäkla genomstark

Tidseffektiv träning som ger grymma resultat

Mer om Upplägget

Vem är träningen till för?

Målet med träningsprogrammet är att skapa rolig träning som gör dig smidig & rörlig och med med en kraft som får även de brantaste backar att verka mindre branta. 

Utmaningar som vardagen slänger på dig dansar du lätt förbi. Du känner kraft och energi över hela dagen och din sömn har blivit bättre.

Hur många pass i veckan?

3 träningspass i veckan och varje träningspass tar cirka 45-60 minuter att genomföra.

Passen innehåller styrketräning för kroppens viktiga muskler, från ben- och armträning till övningar för att stärka mage och rygg. 

Intensiteten varieras från mer medveten och uppbyggande träning till övningar och metoder som utmanar din kondition.

Vilka övningar förekommer?

Den funktionella träningsiden bygger på att våra kroppar är skapta för att röra sig. En kropp mår som bäst när den är i rörelse och träningen som utförs på gym bör vara, i så stor utsträckning som möjligt, likt våra naturliga rörelsemönster. 

Vi kommer främst att använda oss av övningar som utförs på gymmets fria yta. Olika varianter av knäböj, utfall, marklyft och pressar. Redskap kan vara skivstänger, hantlar, kettlbells och hoppboxar. 

Övningar i riggen kommer att vara ett återkommande tema. Du får träna på olika varianter av hängande övningar och rätt som det är utför du din första strikta Pull-Up. 

Egen träningsapp

Alla träningspass presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du förutom att chatta med coachen även kan följa din utveckling. 

Är träningen för tuff för mig?

Hur tuff en träning upplevs handlar framför allt om vilken intensitet du väljer att utföra träningen på. Om du känner dig lite ringrostig är min rekomendation att du tar det lite lugnt i början. Det är lätt att rusa och pusha sina gränser när man hakar på nya saker. Men försök att ändra ditt mindset och skynda långsamt. Du har säkert hört att Rom inte byggdes på en dag, samma sak gäller din drömfysik.

FAQ

Vilka muskelgrupper tränar jag?

Du kommer att träna hela din kropp i varje träningspass. Ben, armar, mage och rygg. 

Jag kanske är för otränad?

Träningen passar både nybörjaren och dig som är mer träningsvan. Du kan enkelt anpassa belastningen utifrån dina förutsättningar. Tipset är dock att gå ut lite försiktigt om du känner dig lite ringrostig. Lite träningsvärk kan vara skönt men vi vill undvika allt för mycket träningsvärk då det kan göra att du hoppar över träningspass. 

Hur långa är träningspassen?

Passen tar ungefär 45-60 minuter att genomföra. I början brukar det ta lite längre tid men när du byggt upp en vana att träna med app kommer passen att flyta på snabbare. 

Går träningen att anpassa?

Absolut! Stäm av med coachen hur du kan anpassa övningarna så att de passar dig. Du kan chatta med coachen direkt i appen eller dra iväg ett mail till stefan@coachbjork.com

Hur går betalningen till?

En faktura kommer att skicka ut och när den är betald så läggs träningen upp i appen.

Träningsappen kan du närsomhelst ladda ned, sök på Truecoach via Appstore eller Google Play. 

Vad händer när jag anmält mig?

När du väl har anmält dig får du inom kort ett välkomstmail från coachen med mer information om träningen, hur du laddar ned appen och hur du går till väga om du har frågor kring din träning. 

Min ambition är att du ska känna dig trygg och ha full koll på hur träningen går till. 

låt din inre styrka även synas på utsidan

TRÄNING FÖR ATT ÖKA VARDAGSSTYRKAN OCH FÖR ATT BLI RIKTIGT JÄKLA GENOMSTARK

Om träningen


Jag knaprar i mig passen en efter en - dem är så härliga och jag känner att dem behövs.


Smärtan i höften och ryggen har gett sig och känslan av att vara stark och ha bättre hållning är ju underbar. Sen att matchvikten infunnit sig är ju ett extra plus i kanten.


Tack för bra upplägg och jag fortsätter köra - är så kul 👏💪👊


Sandra Hemmatränare


Impad av genuin professionalitet från din sida under gårdagens PT-Träff 💪🏼


Frank - PT Klient


Jag har stort förtroende för dig och dina kunskaper. Du har nytänk och intresserad av att testa och utveckla nya saker 💪


Jarno - Gymmare

>