GYMTRÄNING SOM GER DIG

RESULTAT

SMALL DETAILS. BIG DIFFERENCE.

LÅT DIN INRE STYRKA SYNAS ÄVEN PÅ UTSIDAN

TRÄNING FÖR ATT ÖKA VARDAGSSTYRKAN OCH FÖR ATT BLI RIKTIGT JÄKLA GENOMSTARK

PREPARE

3 pass i veckan
45-60 minuter per pass

Målet med Prepare är att skapa rolig träning som gör dig mjukt & rörlig och med med en kraft som får även de brantaste backar att verka mindre branta. 


Utmaningar som vardagen slänger på dig dansar du lätt förbi. Du känner kraft och energi över hela dagen och din sömn har blivit bättre.

HIT

3 pass i veckan
35 minuter per pass

Du älskar träningspass som blandar olika redskap, kroppsviktsövningar och rena konditionsmaskiner där fokus är att driva upp pulsen riktigt högt så att du får utmana dig rejält. 

Under programmets 12 veckor får du uppleva 36 unika träningspass som alla har en sak gemensamt. Att utmana dig rejält. Det kan ske genom att gå all in på roddmaskinen eller se hur många varv du hinner av 3 övningar under 14 minuter. 

PERFORM

5 pass i veckan
60-75 minuter per pass

Du går igång på tanken om att bli ditt bästa jag. Du får en kick av utmaningar och gillar att mäta dina krafter med andra. Det kan vara under en organiserad tävling, mot dina arbetskamrater eller den helt cykel-pendlaren framför dig, som du bara måste cykla om.

Du vill se dig som en person som hanterar en skivstång lika bra som kroppsviktsövningar. Du vill kunna springa snabbt, ro långt och har mål om att sätta nya personbästa.

MER

OM

TRÄNINGEN.

Vilka övningar förekommer? (Prepare)

Den funktionella träningsiden bygger på att våra kroppar är skapta för att röra sig. En kropp mår som bäst när den är i rörelse och träningen som utförs på gym bör vara, i så stor utsträckning som möjligt, likt våra naturliga rörelsemönster. 

Vi kommer främst att använda oss av övningar som utförs på gymmets fria yta. Olika varianter av knäböj, utfall, marklyft och pressar. Redskap kan vara skivstänger, hantlar, kettlbells och hoppboxar. 

Övningar i riggen kommer att vara ett återkommande tema. Du får lära dig olika varianter av hängande övningar och rätt som det är utför du din första strikta Pull-Up. 

Vilka övningar förekommer? (Perform)

Precis som i Prepare så tränar vi upp våra naturliga rörelsemönster men i detta program drar vi det lite längre. Vi kommer att addera power och kraft i lite mer komplexa övningar. Snatch, Clean & Jerk, kippade varianter av Toes To Bar och Pull-Up är vanligt förekommande i träningen. Även om du idag inte behärskar dessa så kommer du att ges tid och förutsättningar att bemästra dem. 

I perioder kommer du att klättra i rep och lära dig nya gymnastiska övningar i ringarna. 

Du kommer att bli starkare i Knäböj, Marklyft, Militärpressar och de olympiska lyften. Din uthållighet i riggen kommer att öka och synen på dig själv kommer att förändras. 

Vilka redskap förekommer i HIT?

Skivstång & viktskivor, Hantlar, Kettlebells, Pull-Up räcke, Plyolåda (hoppbox), Hopprep, Löpband / löpning utomhus, Roddmaskin

Är träningen för tuff för mig?

Hur tuff en träning upplevs handlar framför allt om vilken intensitet du väljer att utföra träningen på. Om du känner dig lite ringrostig är min rekomendation att du tar det lite lugnt i början. Det är lätt att rusa och pusha sina gränser när man hakar på nya saker. Men försök att ändra ditt mindset och skynda långsamt. Du har säkert hört att Rom inte byggdes på en dag, samma sak gäller din drömfysik. 

Vad ska jag göra om en övning är för svår? 

Alla övningar går att anpassa så att de passar din kropp och dina förutsättningar bättre. Om du märker att någon övning inte fungerar att utföra rekommenderar jag dig att höra av dig till mig, din Coach. Tillsammans kan vi hitta alternativ som i slutändan ger dig minst lika bra resultat.

Stefan Björk

"All träning som du gör är bättre än att strunta i träningen bara för att du inte hinner träna som planerat"

Coach Bjork

Kundberättelser

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Tack vare Coach Björks träningsupplägg har jag tappat sju kilo och blivit mycket starkare och uthålligare. Passen är varierande, tuffa och utmanande men ändå möjliga att anpassa så att träningen blir av och på rätt nivå. Rekommenderas!

Urban

Jag knaprar i mig passen en efter en - dem är så härliga och jag känner att dem behövs. Smärtan i höften och ryggen har gett sig och känslan av att vara stark och ha bättre hållning är ju underbar.Sen att matchvikten infunnit sig är ju ett extra plus i kanten.Tack för bra upplägg och jag fortsätter köra - är så kul 👏💪👊

Sandra

Redan efter 3 veckor kände jag skillnad i kroppen. Bättre kontroll och styrka. Märker det tydligt i andra pass jag kör.

Tua

BÖRJA REDA IDAG!

nog
snackat
börja
träna

>