Stefan Björk, Personlig Tränare

Coach Bjork

Personlig träning när den är som bäst. Tydlig, effektiv, utan krusiduller och dolda budskap.


Stefan Björk, Personlig Tränare i Eskilstuna

Skapa förutsättningar att rocka ditt liv! 

Få hjälpen att bli ditt bästa jag!

Vad behöver du?

Skräddarsytt upplägg utifrån dina unika behov eller ett färdigt upplägg?

Var, när & hur?

Vill du träna hemma, ute, inne, på gym eller i skogen?

Fullt fokus

I min privata studio ( Eskilstuna ) får du 100% uppmärksamhet. Inga andra motionärer eller människor som stör. Du, din träning och mig som din Personlig Tränare.

Ingen Newbie

Lång erfarenhet av träningsbranchen. Både som anställd på gym, global träningsutvecklare och som Personlig Tränare

Om Mig.

Som Personlig Tränare har jag ett coachande förhållningssätt och är mån om att möta dig där du är. Om du samtidigt vill ha en insatt och nördig Personlig Tränare som arbetar för att varje detalj i ditt program ska baseras på senaste evidens, då ska du välja mig.


Jag har en privat Studio i Eskilstuna men med digital teknik kan jag vara personlig med hög närvaro även om du väljer att coachas digitalt. 

Sagt om Mig

Wiktouria

PT Klient, Studion i Eskilstuna

" Du är grym och duktig jag är mycket nöjd jag mår bra. Min hälsa mycket bättre än förut! "

Jarno

Träningsprogrammet: Perform

" Jag kör Perform och har gjort det sedan januari 2019. Jag behövde ha lite nytänk och inspiration till min träning och då passade det här perfekt. Någon annan talar om för mig vad jag ska träna. Vilken resa det har varit och vilken utveckling programmet har gett."