Haka på en Bootcamp och kom i drömform

399:- för 6 veckor

Välj bland 7 olika bootcamps som alla tar max 30 minuter att genomföra.

Det är mycket vi ska hinna med i sommar. Gör det enkelt för dig. Köp ett träningsupplägg som får dig i toppform inför höstens alla utmaningar.

Olika bootcamps. Men det finns likheter 

Hitta din träningsglädje

3 välplanerade pass i veckan

Programmet utmanar dig tre gånger i veckan under totalt 6 veckor.

Träningen kan, beroende på upplägg, vara en ren styrkedel, konditionsträning, cirkelträning eller coreträning. 

Effektiva upplägg

Passen är noggrant planerade för att du under passets 30 minuter ska få ut maximalt med träning som tar dig närmare ditt mål. 


Ett träningspass kan se ut såhär

Uppvärmning: 5-7 minuter
Huvuddel: 14-20 minuter
Rörlighet: 5-7 minuter

Din egna coach, direkt i mobilen

Alla träningspass, inklusive uppvärmning och rörlighet, presenteras pedagogiskt med både video och beskrivande text. Allt samlat i träningsappen där du även kan chatta med din tränare och följa din utveckling.  

Bootcamp Bodyweight
Träna med kroppen som belastning

Kroppen är ett utmärkt träningsredskap. Under 6 veckor bygger vi upp en stark och hållbar kropp. Vi håller oss till raka och teknikenkla styrkeövningar och i cirkelträningen kan du dra upp tempot och utmana dig rejält. 

Detta upplägg passar dig som vill kunna träna vart som helst, utan att behöva ta hänsyn till vikter eller gymkort. 

Du kan vara lite ringrostig men träningen funkar även för dig som redan är igång. 

Bootcamp Kettlebell
Du gillar din KB. Använd den!

Under veckans tre träningspass får du utmana dig rejält i både rena styrkeövningar och svettiga cirkelpass. Vi använder såklart vår Kettlebell men övningar med enbart kroppen som belastning förekommer. 

Passar dig som vill träna styrka, stabilitet och kondition. Du vill utmana dig och känna hur du utvecklas efter varje genomfört träningspass. 

En eller ett par kettlebells, ett par träningsskor och en vilja att träna är allt du behöver för att lyckas

Bootcamp Löpning
Du gillar friheten och vill känna vinden i håret

I detta upplägg fokuserar vi på löpningen. Du får totalt 18 träningspass där alla tar max 30 minuter att genomföra. Ditt löpsteg kommer att utvecklas i takt med att konditionen blir bättre. 

Ett par löparskor och en mobil, för att se dagens träningspass, är allt som behövs. Ja. Och så en vilja att springa såklart 

Ta chansen och kliv in i löpningens underbara värld. 

Bootcamp Rörlighet
Frigör din inre styrka

Investera i 30 minuter, 3 gånger i veckan, för att möta hösten i en mjuk och stabil kropp. Känn hur smärtan i axlar, rygg och höfter succesivt försvinner och att det inte längre är utmanande att komma upp från golvet. 

Programmet är ett uttryck för smart och hållbar träning. Ett program som sätter fokus på två av de viktigaste träningsförmågorna vi har. Stabilitet och rörlighet. 

Bootcamp Gymträning
För gymälskaren

Du gillar att träna i gymmet och vill ha ett effektivt träningsupplägg där du både får utmana din styrka och rörlighet. Att lyfta skivstång, träna med hantlar och egen kropp är du van med.

Detta upplägg passar dig som är bekväm med övningar som marklyft, utfall och bänkpress. Vi kommer att använda en rad olika redskap, som vi hittar på välutrustade gym, oc

Bootcamp Roddmaskin
Gymmets kanske tuffaste maskin?

Roddmaskinen är ett perfekt maskin för att utveckla din kondition, på köpet får du en stark och hållbar överkropp.

Gå all in med ett upplägg som utvecklar din förmåga att ro. 

Bootcamp HIT
Utmanande och tuff träning

I det här upplägget borrar vi ned oss i högintensiv träning. Du är van att träna med skivstång, kettlebells och hopplådor. Din puls kommer att vara hög och din andning är ansträngd. Du älskar när det tar emot och du får pusha dig själv. 

För att kunna köra detta upplägg rakt av behöver du tillgång till skivstång med viktskivor, hantlar, kettlebells, Pull-Up räcke, plyo-box, hopprep och en eller flera konditionsmaskiner(ex rodd, löpning eller Assault Bike). Om ditt gym/hemmagym saknar något av ovanstående utrustning hjälper din coach dig att hitta perfekta alternativ. 

Över 15 års erfarenhet av träningsbranchen

Men lång och bred erfarenhet av träningsbranchen har jag byggt på mig erfarenheter om vad kroppen behöver för att fungera på bästa vis. Att skapa förutsättningar för att ha en kropp som funkar i vardagen, klarar av aktiviteter och ger oss kraft att fånga dagen. 

Stefan Björk

Personlig Tränare

Blogposter

Hemmaträningens fallgropar


HemmaträningAtt träna hemma kan på förhand kännas som den optimala lösningen. Men många gånger kan det faktiskt göra det svårare för oss att få till träningen. Det är precis som om alla "måsten" hopar sig precis när jag ska träna. Läs vidare för att få tips på hur du kan komma

Read More
Hemmaträningens fallgropar

Friskis


Från och med idag kan du boka in mig som Personlig Tränare hos Friskis&Svettis Eskilstuna. Det känns så jäkla kul att vara tillbaka på Friskis och samtidigt få möjligheten att driva och utveckla Coach Bjork AB. En kombination som jag knappt vågat tro på.Coach Bjork har fokuserat på att erbjuda

Read More
Friskis

Haka på och hitta din toppform med träning under 30 minuter.

Tveka inte. Jag finns med dig på din resa och guidar dig genom övningar och utmaningar. 

Kontakta mig eller anmäl dig i formuläret nedan. 

0 of 350
Välj ett av följande program
Gör ditt val här
  • Bootcamp Bodyweight
  • Bootcamp Kettlebell
  • Bootcamp Löpning
  • Bootcamp Rörlighet
  • Bootcamp Gymträning
  • Bootcamp Roddmaskin
  • Bootcamp HIT
Copyright by CoachBjork AB 2019 - All Rights Reserved.