Grymt Coachande! 
Roliga, bra och givande träningspass. Du använde dig av en mental inställning som good enough, en mer tillåtande och mänsklig syn på att ibland går det bra det inte som jag hade tänkt mig. Och att det var okay. Du har lärt mig att zooma ut och titta på helheten istället för små detaljer.

Ida

Otroligt givande veckor!
Jag tar med mig massor. Det som gott störst inverkan är nog att lägga ned besticken mellan tuggorna. Hetsätandet är borta och proppmättskänslan har försvunnit med det

Jossan

Gruppcoachningen var kanon!

Coachens tänk kring hälsa, träning, kost är sunt och lätt att förstå och hänga på, sedan tar det så klart tid att skaffa nya vanor och bryta gamla. Dessutom. Coachen är SÅ bra!

chatrine

Som coach fanns du alltid där för mig.

Våra digitala möten fick mig att tänka till. Du var rak, tydlig och jag uppskattade att du vänder en ställd fråga tillbaka så jag fick fundera en sväng till, innan du kommer med sina kloka, och ofta träffande, råd.

Inger

Du är en förebild 🙂

Du är grym på att ta emot feedback. Du är engagerad och svarar rysligt bra på frågor. 

Maria

Otroligt kunnig coach!

Ser och hör alla. Väldigt inspirerande. Bra kunskaper och pedagogisk.

Patrik

Mycket bra information för en hållbar vardag

Stefan du är en väldigt peppade coach! Jag förstår verkligen hur viktigt det är att prioritera sömnen och kosten för att få resten att fungera.

Ola

Stöd och pepp, inte pekpinnar här inte!

När man gör en helomvändning av sitt liv ifråga om vanor, kost o träning så är det oundvikligt (i varje fall för mig) att falla av vagnen ibland.

Då behöver man stöttning o inte pekpinnar för att inte ge upp o det känner jag att jag fått från dig.

Carina

x
>